Biztosítási szakjogász

Jogi ügyek intézését is érdemes arra a szakemberre bízni, aki a legnagyobb jártassággal rendelkezik az adott szakterületen. Általános ügyvéd felkérése helyett gazdaságosabb és szakszerűbb megoldás biztosítási szakjogász segítségét kérni.

Ha elromlik az autónk, a kisebb problémákkal valószínűleg egy általános szervizbe visszük, a komolyabb javításokat viszont már igyekszünk szakértő specialistára bízni. A futómű beállítását a gumis csapat, a riasztó javítását a villamosságis végzi. Az is magától értetődő, hogy lemezcserével és fényezéssel egy karosszériást és autófényezőt fogunk felkeresni.

A biztosítási szakjogász a kártérítési ügyek specialistája

Szerencsésebb, ha általános ügyvéd helyett biztosítási szakjogász segítségét kérjük a kárrendezéshez
Szerencsésebb, ha általános ügyvéd helyett biztosítási szakjogász segítségét kérjük a kárrendezéshez

A jogi terület is megkívánja a szakosodást. Egy válóperre, vagy gazdasági társaságok alapítására szakosodó ügyvéd kisebb jelentőségű, általános kérdésekben akkor is jó tanácsokat fog adni, ha az nem tartozik a saját szakterületéhez. Ismeri az eljárásrendet, s sok mindenben segíteni tud akkor is, ha nem ismeri a konkrét szakterület műhelytitkait. Bonyolultabb ügyekben viszont jogi területen is érdemes olyan szakembert felkeresni, aki az adott kérdés magas szintű művelője.

A biztosítási szakjogász képzést elvégzők a biztosítási és kártérítési ügyek valódi szakértői. Mivel ez a fő szakterületük, ezt sokkal alaposabban, részletesebben ismerik, mit az az ügyvéd, aki más jellegű munkája mellett csak ritkán kerül kapcsolatba biztosítási ügyekkel.

Ha Önnek jogi képviseletre, vagy csak tanácsra van szüksége kárrendezési ügyéhez, mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy biztosítási szakjogász segítségét kérje. Ő egy általános ügyvédnél nagyobb tapasztalattal, szakmailag megalapozottabban, a napi változásokat figyelemmel követve, az aktualitásokat magabiztosabban feldolgozva állítja össze Ön számára a szükséges dokumentációt és alakítja ki szakvéleményét.

A biztosítási szakjogász pontosan ismeri a biztosítási szerződések hazai és nemzetközi joganyagát. Tapasztalatai kiterjednek a kártérítési felelősség hazai és európai szabályozására. Mindezek alapján megalapozott véleményt adnak Önnek a kárigény jogalapjának várható megítélésével és a kártérítés várható összegével kapcsolatban.

Anyagilag is kedvező a biztosítási szakjogász megbízása

Kártérítési ügyvéd helyett anyagilag is kedvezőbb döntés az Ön számára, ha biztosítási szakjogászhoz fordul. A biztosítási szakjogász részvétele kárrendezési ügyében irodánk közreműködésével az Ön számára gyakorlatilag díjtalan, szemben a legtöbb kártérítési ügyvéd magas óradíjával.

A biztosítási szakjogász pereskedés nélkül is segít Önnek elérni a törvényileg lehetséges legmagasabb kártérítési összeget. Kattintson ide, vegye fel kárrendezési irodánkkal a kapcsolatot!


A szerzőről:

Végh Győző

Végh Győző

Magánszemélyek és vállalkozások biztosítási igényeinek korrekt kiszolgálásával több évtizede foglalkozom. Az utóbbi években egyre többször tapasztaltam, hogy a biztosítók nem minden esetben fizetik ki az ügyfelek jogos kárigényét. Írásaink által is igyekszünk segítséget nyújtani a biztosítás és a kárrendezés útvesztőiben, ha bekövetkezik a káresemény, a károsult minél magasabb kártérítést kaphasson. Cikkeinket ügyvéd, biztosítási szakjogász, gépjármű műszaki igazságügyi szakértő kollégáim is ellenőrzik. Balesetmentes közlekedést, – ha bekövetkezik a baleset – magas kártérítést kívánok.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *