BÜSZI Kft. – Kárrendezési iroda – Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

  Email cím*

  Telefonszám*

  A káresemény helye

  Téma

  A bejelentő Üzenet

  Adatkezelési tájékoztató >>

  Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

  Elérhetőség

  BÜSZI Kft. Kárrendező Iroda
  8000 Székesfehérvár Várkörút 34. fszt. 3.

  Ügyfélfogadás

  Előzetes egyeztetés alapján.
  Kérjük, adja meg telefonszámát az űrlapon!

  Magasabb kártérítést szeretne a biztosítótól?

  Jó helyen jár!

  Független kárrendezési irodánk az országban elsőként, 1994 óta foglalkozik közúti balesetet szenvedett károsultak kárigényeivel. Ügyfeleink visszajelzései alapján bizton állíthatjuk, hogy eddigi munkánk során kárrendező irodánk mindvégig megelégedéssel képviselte a károsultak érdekeit. Kollégáink összesen több mint 130 év (!) kárrendezői, nemzetközi kárrendezési, biztosítási gyakorlattal, valamint jogi, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező magasan kvalifikált szakemberek. A BÜSZI Kft. kárrendező iroda ügyvezetője kijelölt igazságügyi
  gépjármű szakértő, ami a gépjármű károk hatékony érvényesítésének egyik garanciája. Több mint 29 éves működésünk alatt több tízezer hazai és külföldi kártérítési igényben képviseltük sikerrel megbízóinkat.


  Vinkelman István
  igazságügyi műszaki szakértő,
  ügyvezető, tulajdonos

  dr. Vinkelman András
  biztosítási szakjogász, ügyvezető, tulajdonos

  Vinkelman Róbert
  igazságügyi műszaki szakértő, tulajdonos

  Espár Viola
  cégvezető

  Végh Győző
  üzleti vezető


  A közúti balesettel összefüggő és egyéb baleseti kártérítési követelések ügyintézését a Magyar Nemzeti Bank (MNB)  engedélye alapján, a biztosítási törvényben előírt feltételek betartásával végezzük.

  Működésünk feltétele:

  • igazolt biztosítás szakmai tapasztalat, végzettség
  • káreseményenként 50 millió Ft összegű szakmai felelősségbiztosítás megléte, mely megbízóinknak szintén biztosítékot nyújt

  Tevékenységünk magán- és jogi személyek részére:

  • Külföldi és belföldi gépjárműkárok rendezése, felülvizsgálata, pótlólagos kárigények benyújtása.
  • Külföldön és belföldön elszenvedett súlyos személyi sérüléssel járó baleseti kártérítési igények összeállítása
  • Exkluzív szolgáltatások fuvarozó – járműparkkal rendelkező – vállalkozások részére
  • Kártérítéshez szükséges jogalap igény szerinti tisztázása az iroda igazságügyi gépjármű szakértőjének bevonásával
  • Baleset miatti elmaradt haszon / jövedelemigény érvényesítése
  • A magyar biztosítók által sok esetben törvénytelenül alkalmazott avulás mértékének felülvizsgálata
  • Igazságügyi gépjármű szakértői tevékenység

  Díjazásunk:

  • A személyi sérülések és a külföldön bekövetkezett gépjármű-balesetek kárrendezését, kárigény összeállítását, károk felülvizsgálatát előzetes díj felszámítása nélkül, kizárólag sikerdíj fejében végezzük, melyet megbízási szerződésünkben rögzítünk.
   Ön a biztosító által kifizetett kártérítésből fizet nekünk sikerdíjat!
  • Tanácsadás belföldi gépjárműkárok esetén: 19.050,- Ft (bruttó), mely összeg
   – megbízás esetén –  a sikerdíj összegébe beszámít.
  • Szakértői tevékenység díjazása: Feladattól függően.

  Közúti baleset sértettjeként kerestem fel a BÜSZI Kft-t, melyet követően hamar felvették velem telefonon a kapcsolatot, egyeztettük a balesetem részleteit és az egyéb fontosabb tudnivalókat. Profi szinten képviseltek az ügyem során, rengeteg segítséget és jogi támogatást kaptam az irodától. Hálásan köszönöm az ügyemben tett képviseletet, segítségnyújtást, támogatást a BÜSZI Kft-nek! Külön szeretném megköszönni Espár Viola munkáját, aki folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot, és mindig jelezte részemre, hogy áll a kártérítési ügy, hogyan tudunk tovább menni az ügyben. Amit az iroda ígért, azt maradéktalanul be is tartották, így nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem feltétlen jártas a jogi kérdésekben, de szeretné profikra bízni a kártérítési ügyét!

  thumb Dániel Czirbesz
  2023-01-08

  "Bajban ismerszik meg a barát!" Ha külföldi autóval van baleseted, az első lélegzetvétel után keresd a BÜSZI-t! A biztosítók ügyintézése e dimenzióban tapasztalataim szerint legalábbis kihívások előtt áll. A BÜSZI gyors, érti a dolgát- és -állíthatom!- az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Mindenek felett! Kérd legalább a véleményét - csak jól járhatsz vele!

  thumb Füzi Péter
  2022-11-12

  Szeptember végén totálkáros lett az autóm, előzetes casco -ra jelentettem be a kárt. Mivel a baleset okozója ellen bírósági eljárás indult, és kissé zavarosnak látszott a casco-kgfb összefonódás, felvettem a kapcsolatot a Büszi Kft-vel. Hétvégén írtam e-mailt, az első munkanap reggelén visszahívtak, és nagyon korrekten, részletesen elmagyarázták a biztosítókkal, illetve biztosítással kapcsolatos teendőimet. A beszélgetés közben felmerült kérdéseimet is megválaszolták, mindezt térítésmentesen, természetesen nyitva hagyva a lehetőséget, hogy amennyiben az ügy kezelése során problémákba ütköznék, keressem fel őket bátran.

  thumb Peter Bodi
  2022-10-13

  Kárrendezési tevékenységünk Európa egész területére kiterjed