BÜSZI Kft. – Kárrendezési iroda – Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

  Email cím*

  Telefonszám*

  A káresemény helye

  Téma

  A bejelentő Üzenet

  Adatkezelési tájékoztató >>

  Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.


  Elérhetőség

  BÜSZI Kft. Kárrendező Iroda
  8000 Székesfehérvár Várkörút 34. fszt. 3.

  Ügyfélfogadás

  Előzetes egyeztetés alapján.
  Kérjük, adja meg telefonszámát az űrlapon!

  Magasabb kártérítést szeretne a biztosítótól?

  Jó helyen jár!

  Független kárrendezési irodánk az országban elsőként, 1994 óta foglalkozik közúti balesetet szenvedett károsultak kárigényeivel. Ügyfeleink visszajelzései alapján bizton állíthatjuk, hogy eddigi munkánk során kárrendező irodánk mindvégig megelégedéssel képviselte a károsultak érdekeit. Kollégáink összesen több mint 130 év (!) kárrendezői, nemzetközi kárrendezési, biztosítási gyakorlattal, valamint jogi, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező magasan kvalifikált szakemberek. A BÜSZI Kft. kárrendező iroda ügyvezetője kijelölt igazságügyi
  gépjármű szakértő, ami a gépjármű károk hatékony érvényesítésének egyik garanciája. Több mint 29 éves működésünk alatt több tízezer hazai és külföldi kártérítési igényben képviseltük sikerrel megbízóinkat.


  Vinkelman István
  igazságügyi műszaki szakértő,
  ügyvezető, tulajdonos

  dr. Vinkelman András
  biztosítási szakjogász, ügyvezető, tulajdonos

  Vinkelman Róbert
  igazságügyi műszaki szakértő, tulajdonos

  Espár Viola
  cégvezető

  Végh Győző
  üzleti vezető


  A közúti balesettel összefüggő és egyéb baleseti kártérítési követelések ügyintézését a Magyar Nemzeti Bank (MNB)  engedélye alapján, a biztosítási törvényben előírt feltételek betartásával végezzük.

  Működésünk feltétele:

  • igazolt biztosítás szakmai tapasztalat, végzettség
  • káreseményenként 50 millió Ft összegű szakmai felelősségbiztosítás megléte, mely megbízóinknak szintén biztosítékot nyújt

  Tevékenységünk magán- és jogi személyek részére:

  • Külföldi és belföldi gépjárműkárok rendezése, felülvizsgálata, pótlólagos kárigények benyújtása.
  • Külföldön és belföldön elszenvedett súlyos személyi sérüléssel járó baleseti kártérítési igények összeállítása
  • Exkluzív szolgáltatások fuvarozó – járműparkkal rendelkező – vállalkozások részére
  • Kártérítéshez szükséges jogalap igény szerinti tisztázása az iroda igazságügyi gépjármű szakértőjének bevonásával
  • Baleset miatti elmaradt haszon / jövedelemigény érvényesítése
  • A magyar biztosítók által sok esetben törvénytelenül alkalmazott avulás mértékének felülvizsgálata
  • Igazságügyi gépjármű szakértői tevékenység

  Díjazásunk:

  • A személyi sérülések és a külföldön bekövetkezett gépjármű-balesetek kárrendezését, kárigény összeállítását, károk felülvizsgálatát előzetes díj felszámítása nélkül, kizárólag sikerdíj fejében végezzük, melyet megbízási szerződésünkben rögzítünk.
   Ön a biztosító által kifizetett kártérítésből fizet nekünk sikerdíjat!
  • Tanácsadás belföldi gépjárműkárok esetén: 19.050,- Ft (bruttó), mely összeg
   – megbízás esetén –  a sikerdíj összegébe beszámít.
  • Szakértői tevékenység díjazása: Feladattól függően.

  Email-ben történt érdeklődésemre fél napon belül válaszoltak. Telefonon, kimerítően elmondták a lehetőségeimet, mindössze egy "köszönömért" cserébe. Üdítő volt megtapasztalni ebben az anyagias világban. Így ismét megköszönném a segítségüket és bátran ajánlom Őket minden károsultnak!

  thumb Gergely Baranyai
  2023-05-25

  Péter: Egy motoros közlekedési baleset kapcsán, ismeretlenül vettem fel velük a kapcsolatot, ezek után a kárügy lezárásig végig segítették a dolgaimat, felügyelték a velem kapcsolatos minden kártérítési és egyéb a baleset miatti hivatalos eljárásokat, 2,5 éven keresztül! Maradandó károsodásom volt, ezért is fontos volt számomra, hogy valaki (kik) megfelelő szakértelemmel és tudással vigyék végig az egész folyamatot (jogi procedúrák, képviseletek, stb.): az elejétől a rendőrségi kihallgatástól megkezdve, a szakorvosi felülvizsgálaton keresztül, a biztosítóval való (jogi és ütközéses tárgyalásokra gondolva) vitáig! Szóval, köszönöm szépen, velem mindig előzékenyek és türelmesek voltak :-), mindig megkaptam szükséges tájékoztatásokat, végig "fogták a kezemet"!

  thumb Tur Kft Hegyalja
  2023-03-29

  A honlapjukon keresztül vettem fel velük a kapcsolatot, miután a biztosító több hónapos huzavona után totálkárra vette az autómat. Azonnal - még aznap! - visszahívtak telefonon és részletes iránymutatást adtak. Azóta számtalan e-mail és telefonváltás történt, valamint személyes találkozóra is sor került. Külön kiemelném Espár Viola felbecsülhetetlen segítségét és támogatását! Őszintén és bátran ajánlom mindenkinek a BÜSZI Kft-t!

  thumb Bellovics Judit
  2023-03-16

  Kárrendezési tevékenységünk Európa egész területére kiterjed