Traffipax menetrend! Sebességmérési helyek

Itt megtekinthetők és PDF formátumban le is tölthetők a legfrissebb traffipax menetrendek – sebességmérési helyek megyénkénti csoportosításban.
A baleseti statisztikák jelentős romlása miatt 2018. októberétől a rendőrség már nem teszi közzé a tervezett sebességmérések helyét és időpontját!

 

Fixen telepített VÉDA szupertraffipaxok térképe

A fixen telepített szupertraffipaxok az úttest mindegyik menetirányát, minden sávját figyelik. Az alábbi traffihunter.hu által fejlesztett traffitérkép folyamatosan frissül, ezért érdemes gyakran visszanézni!

Okostelefonnal a traffipax bírság ellen

Az autósok közt egyre népszerűbb a Waze közösségi navigáció okosmobil alkalmazás, mely a közlekedő autósok jelzései alapján valós forgalmi viszonyoknak megfelelően képes kivezetni az autóst a legnagyobb dugóból is. Az alkalmazás figyelmeztet, ha VÉDA traffipax kapuhoz közeledünk, de a az autósok valós idejű jelzései alapján a mobil traffikra és az ad-hoc rendőri ellenőrzésre is felhívja a figyelmet. Most szólunk, hogy balesetveszélyes és tilos is kézben tartott mobiltelefonnal bíbelődni, ezért a Waze biztonságos használatához legalább egy olcsó mobiltartót is vásároljon.

Waze közösségi navigáció android mobilra és természetesen iPhone mobile telefonokra is ingyenesen letölthető.

Mi a gyorshajtási bírság megelőzésének legjobb módszere?

Tartsa be a sebességhatárokat! Életet menthet!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *