Személyi sérülés

A személyi sérülésekkel egyidőben bekövetkezett gépjárműkárok ügyintézését is vállaljuk!
A súlyos személyi sérülésekkel egyidőben bekövetkezett gépjárműkárok ügyintézését is elvállaljuk.

Ha egy autó összetörik, bármilyen nagy is a kár, az kijavítható, cserélhető. Az emberi életet és egészséget a legmagasabb baleseti kártérítési összeg sem pótolja. Amikor egy balesetben személyi sérülés történik, akkor döbben rá igazán az ember, hogy a bajban milyen kiszolgáltatottá válik. Egy teljes mértékben gyógyuló csonttörés is fenekestül fel tudja fordítani az életünket. Micsoda sorscsapás lehet akkor egy maradandó egészségromlást, rokkantságot okozó súlyos közúti baleset.

Személyi sérülés, vagy baleseti halál okozta lelki fájdalmat nem enyhíthetjük, azonban méltányos összegű baleseti kártérítéssel segíthetünk anyagilag átvészelni a kritikus időszakokat.

Baleseti kártérítési igények személyi sérüléses balesetek után

Ha Ön vagy hozzátartozója személyi sérüléssel, rosszabb esetben halállal járó baleset elszenvedője, akkor a gépjármű-felelősségbiztosítás alapján több különböző baleseti kártérítési igényt is érvényesíteni tud. Elérhető

  • külföldi baleseteknél fájdalomdíj
  • belföldi károknál nem vagyoni kártérítés, sérelemdíj
  • egyéb költségek térítése
  • költség és jövedelempótló járadékigények
  • egyéb baleseti kártérítési igények

Az ezeken alapuló baleseti kártérítési igények teljes skáláját érvényesíthetjük.

Kárrendezési szakértő nélkül ne tárgyaljon a biztosítóval

A személyi sérüléssel járó baleseti kártérítési igények összeállítása komoly szakértelmet igényel. Magasabb kártérítést kaphat, hívja irodánkat!
A személyi sérüléssel járó baleseti kártérítési igények összeállítása komoly szakértelmet igényel.

A személyi sérüléses balesetek kárrendezése sokrétű és speciális ismereteket igényel. A kár bejelentőjének ismernie kell a jogi, adózási, társadalombiztosítási szabályokat is. Mindezt akár külföldön is, egy idegen ország jogrendszerében, ha a baleset Magyarországon kívül történt.

Cégünk, a BÜSZI Kft. kárrendezési irodája már több mint 25 éve segíti megbízóit a minél magasabb baleseti kártérítések kiharcolásában. Nagy gyakorlattal rendelkezünk a személyi sérüléssel is járó közúti balesetek kárigényeivel kapcsolatban is. Elsősorban peren kívüli megegyezésre törekszünk, amennyiben szükséges – saját jogi képviselőnk bevonásával – bírósági úton is képviseljük az Ön érdekeit.

Ön sem gondol minden lehetséges baleseti kártérítési formára

Ön talán alaposan körüljárta már a baleseti kártérítések témáját, s felkészült a szakértőkkel folytatott beszélgetésre. Mégis, úgy gondoljuk, hogy amikor majd az első találkozáskor leülünk beszélgetni, Önnek is tudunk meglepő dolgokat mondani. Biztosak vagyunk benne, hogy a személyi sérüléssel járó balesettel kapcsolatban is fel tudjuk hívni olyan baleseti kártérítésekre is a figyelmét, melyekre egyáltalán nem gondolt, talán nem is hallott róluk.

Nem csak a sérültnek járhat baleseti kártérítés

Személyi sérüléssel járó baleset esetén a baleseti kártérítés a sérültet illeti meg. Ha viszont halálos baleset történik, akkor a kártérítés valamennyi családtagot és közeli hozzátartozót megilletheti, akik az elhunyttal közelebbi kapcsolatot tartottak.

Súlyos személyi sérülés esetén a gépjármű kárrendezésben is segítünk!

Fontos, hogy a személyi sérüléshez kapcsolódó gépjármű károk rendezésében is hatékonyan tudunk segíteni, mind a kárbejelentésben, mind a már bejelentett káresemény esetén a biztosító kárszámításának ellenőrzésében, valamint az egyéb igények érvényesítésében.

Irodánk megbízása előtt bejelentett káreseményeknél a biztosító kárszámítása szerint már kifizetett kártérítési összegből, vagy az írásbeli kifizetési ajánlat összegéből, továbbá kárbejelentésünket követően a biztosító kárszámítása szerinti összegből NEM kérünk munkadíjat.
A biztosító kárszámítását felülvizsgáljuk, illetve az egyéb jogcímeken felmerülő igényeket is összeállítjuk és érvényesítjük a biztosítónál.

Sikerdíjat kizárólag munkánk eredményeként kifizetett kártérítésből utólag fizet a károsult!

Mit tegyen Ön a kárrendezés elindításához?

Ön megbízza irodánkat, hogy személyi sérüléssel összefüggő baleseti kárigényét a közúti baleset bekövetkezésének helye szerinti ország kárrendezési gyakorlata szerint rendezzük.

Már egy előzetes beszélgetés során is ki tudjuk deríteni, hogy személyi sérüléssel járó baleset esetén jár-e Önnek magasabb összegű baleseti kártérítés, mint amit a biztosítója eddig ajánlott.

Személyi sérülés esetén segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb baleseti kártérítési összegekhez!