Miért érdemes független kárszakértő irodát megbíznom?

Független kárszakértő vagy a biztosító kárszakértője?

A legtöbb biztosító televíziós reklámjában Ön azt látja, hogy a biztosító cég egy jó barát, aki mindig Ön mellett áll a bajban. A valóság ezzel szemben nagyon más: Önök nem egy oldalon állnak. A biztosító egy vállalkozás, mely bevételét az Ön által befizetett díjakból szerzi, költségeit pedig többségében a kifizetendő kártérítések jelentik. A biztosítónak az a célja, hogy a lehető legalacsonyabb szintre szorítsa le a költségeket, azaz a kifizetendő kártérítéseket.

Független kárszakértő irodánk összeállítja az autóbaleset miatti gépjárműkár és személyi sérüléses kártérítési igényét. Olyan kártérítést is kaphat, melyre korábban nem is gondolt.
Független kárszakértő irodánk összeállítja a baleset miatti kártérítési igényét. Olyan kártérítést is kaphat, melyre korábban nem is gondolt.

Amikor kártérítési ügyével Ön egy biztosítóhoz fordul, a biztosító kárszakértője felméri a kárát. A biztosító társaság egy alacsony összegű kárkifizetési ajánlatot fog Ön elé tenni. Nem hívják fel a figyelmét a lehetőségeire, hiszen kártérítési igényét Önnek kell összeállítania, benyújtania a biztostónak. Amiről meg meg ugye nincs tudomása, azt meg nem tudja kárigényként benyújtani. Senki nem fogja elmondani, hogy milyen jogcímen juthat még hozzá kártérítéshez. Ha Ön nem kéri, akkor a biztosító kárszakértője sem fogja felajánlani a baleset miatt kieső munkabérének a megtérítését, vagy sérelemdíj kifizetését azért, mert jelentős trauma érte a közlekedési baleset sérültjeinek láttán. Járművében keletkezett értékcsökkenést sem fizeti ki automatikusan a biztosító, hiszen azt is kérni, igényelni kell. Pedig ezek a tételek is járhatnak Önnek.

Egy független kárrendezési iroda tanácsadóként és szakértőként áll Ön mellett, hogy Ön hozzájuthasson a törvény szerint járó legmagasabb összegű kártérítéshez. Független kárszakértő irodánknak nem az az érdeke, hogy az ügyet a lehető leghamarabb egyezséggel lezárja, hanem az, hogy Ön a lehető legmagasabb összegű kártérítéshez jusson hozzá. Keressen fel minket, s már egy előzetes megbeszélés során tudunk egy becslést adni Önnek arról, hogy milyen jogcímen, milyen összegű kártérítést kérhet a balesetet okozó fél biztosítójától!

Független kárszakértőként segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb kártérítési összegekhez!

A beszélgetés során ki tudjuk deríteni, hogy jár-e Önnek magasabb összegű baleseti kártérítés,
mint amit a biztosítója eddig ajánlott.


A szerzőről:

Végh Győző

Végh Győző

Magánszemélyek és vállalkozások biztosítási igényeinek korrekt kiszolgálásával több évtizede foglalkozom. Az utóbbi években egyre többször tapasztaltam, hogy a biztosítók nem minden esetben fizetik ki az ügyfelek jogos kárigényét. Írásaink által is igyekszünk segítséget nyújtani a biztosítás és a kárrendezés útvesztőiben, ha bekövetkezik a káresemény, a károsult minél magasabb kártérítést kaphasson. Cikkeinket ügyvéd, biztosítási szakjogász, gépjármű műszaki igazságügyi szakértő kollégáim is ellenőrzik. Balesetmentes közlekedést, – ha bekövetkezik a baleset – magas kártérítést kívánok.

Hasonló cikkek

10 hozzászólás

 1. Szomszéd által okozott lakásáztatási kárszakértést is vállalnak?
  Biztosítása egyikünknek sincs,az áztató egy önkormányzati lakás bérlője.
  Hívjanak,ha van ötletük.
  Nemesné 30/902-1234

  1. üdvözlöm!
   Irodánk közlekedési balesetek kártérítési igényének összeállításával foglalkozik.
   Biztosítás hiányában a károkozó bérlőtől követelheti kárának megtérítését.

   1. Ûdv.A biztosítóm kifizette a károsultnak a járművében okozott kár összeget ,valamint a Táppénz és a fizeztés közti különbözetet.Kérhet e tőlem plusz klts.-et arra,hogy egy autó vásárlásnál a kúlönbözetet,és az átírási klts.-et én fizessem?
    Mediãtor kezeli az egyezkedést!

     1. Totál káros szgk potlásához a reg.adòt is megtériti a biztositó ?

 2. Tisztelt szakértő tudnának abban segiteni hogy van biztosításom és elromlot a vihar miat a tv,mikróhullámú sütő kéne valamijen kárszakértő vagy vilanyszerelő aki tudna papirt adni arrol hogy mi a baja ezeknek a műszaki cikkeknek ,és menyit érne meg hogy neg e lehetne csináltatni ezeket mikor és menyiérr tudná kiadni az igazolást ezekről hogy a biztosító nak eltudjuk jutatni

 3. T. Cím! Biciklis hölgy váratlanul elém tekert, őt az auto feldobta a motorháztetőre, majd az első szélvédőre. A gépház behorpadt, a szélvédő pókhálósra tört, a tartóoszlop is sêrült. Rendőrségi határozat még nincs. A hölgy kórházban van. Ha nincs biztosítása, várható-e kártérítés saját biztosításomra.

  1. Ha a károkozónak nincs biztosítása követelhető tőle az okozott kár megtérítése. Saját kgfb biztosítása a másnak okozott károkat téríti meg. Ha casco biztosítással rendelkezik az önrészesedés levonásával nyújthat kártérítést. Ez esetben a károkozó az önrészesedést és a bónusz elvesztése miatti többletdíjat fizesse meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *