Miért érdemes független kárszakértő irodát megbíznom?

Független kárszakértő vagy a biztosító kárszakértője?

A legtöbb biztosító televíziós reklámjában Ön azt látja, hogy a biztosító cég egy jó barát, aki mindig Ön mellett áll a bajban. A valóság ezzel szemben nagyon más: Önök nem egy oldalon állnak. A biztosító egy vállalkozás, mely bevételét az Ön által befizetett díjakból szerzi, költségeit pedig többségében a kifizetendő kártérítések jelentik. A biztosítónak az a célja, hogy a lehető legalacsonyabb szintre szorítsa le a költségeket, azaz a kifizetendő kártérítéseket.

Független kárszakértő irodánk összeállítja az autóbaleset miatti gépjárműkár és személyi sérüléses kártérítési igényét. Olyan kártérítést is kaphat, melyre korábban nem is gondolt.
Független kárszakértő irodánk összeállítja a baleset miatti kártérítési igényét. Olyan kártérítést is kaphat, melyre korábban nem is gondolt.

Amikor kártérítési ügyével Ön egy biztosítóhoz fordul, a biztosító kárszakértője felméri a kárát. A biztosító társaság egy alacsony összegű kárkifizetési ajánlatot fog Ön elé tenni. Nem hívják fel a figyelmét a lehetőségeire, hiszen kártérítési igényét Önnek kell összeállítania, benyújtania a biztostónak. Amiről meg meg ugye nincs tudomása, azt meg nem tudja kárigényként benyújtani. Senki nem fogja elmondani, hogy milyen jogcímen juthat még hozzá kártérítéshez. Ha Ön nem kéri, akkor a biztosító kárszakértője sem fogja felajánlani a baleset miatt kieső munkabérének a megtérítését, vagy sérelemdíj kifizetését azért, mert jelentős trauma érte a közlekedési baleset sérültjeinek láttán. Járművében keletkezett értékcsökkenést sem fizeti ki automatikusan a biztosító, hiszen azt is kérni, igényelni kell. Pedig ezek a tételek is járhatnak Önnek.

Egy független kárrendezési iroda tanácsadóként és szakértőként áll Ön mellett, hogy Ön hozzájuthasson a törvény szerint járó legmagasabb összegű kártérítéshez. Független kárszakértő irodánknak nem az az érdeke, hogy az ügyet a lehető leghamarabb egyezséggel lezárja, hanem az, hogy Ön a lehető legmagasabb összegű kártérítéshez jusson hozzá. Keressen fel minket, s már egy előzetes megbeszélés során tudunk egy becslést adni Önnek arról, hogy milyen jogcímen, milyen összegű kártérítést kérhet a balesetet okozó fél biztosítójától!

Független kárszakértőként segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb kártérítési összegekhez!

 

2 hozzászólás: “Miért érdemes független kárszakértő irodát megbíznom?

 1. Szomszéd által okozott lakásáztatási kárszakértést is vállalnak?
  Biztosítása egyikünknek sincs,az áztató egy önkormányzati lakás bérlője.
  Hívjanak,ha van ötletük.
  Nemesné 30/902-1234

  1. üdvözlöm!
   Irodánk közlekedési balesetek kártérítési igényének összeállításával foglalkozik.
   Biztosítás hiányában a károkozó bérlőtől követelheti kárának megtérítését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *