Baleseti kártérítési ügyvéd – sikerdíjas kárrendezés

Mielőtt ügyvéddel bírósági pert indítana a biztosítóval szemben, beszéljen velünk is! Olcsóbb és gyorsabb módja is van a kárrendezésnek, mint a pereskedés.
Mielőtt bírósági pert indítana a biztosítóval szemben, beszéljen velünk is! Olcsóbb és gyorsabb módja is van a kárrendezésnek, mint a pereskedés.

Vitája van a biztosítóval és ügyvédhez akar fordulni?

Kárrendezési irodánk több mint 29 éves eredményes működése során ügyfeleit több ezer kárügyben képviselte sikerrel polgári peres és peren kívüli eljárásban. A reményt vesztett károsultak a biztosítói bürokrácia  útvesztőiben megfáradva, végső elkeseredésükben ügyvédhez akarnak fordulni.

Nemzetközi jogban is jártas ügyvéd és biztosítási szakjogász a biztosítókkal szembeni peres és peren kívüli egyezségi eljárásokban sikerrel képviseli a károsultak érdekeit.

Álljon csak meg: biztos, hogy Önnek most peres ügyvédre van szüksége?

Egy kártérítési per hónapokig, vagy akár évekig elhúzódhat, közben Önnek folyamatosan fizetnie kell a költségeket. Elsősorban az ügyvédet, aztán a szakértőket, akiket mind a két oldal fel fog vonultatni a bírósági tárgyalások során. Pereskedni nem olcsó dolog.

Ezt a költséget akkor is ki kell Önnek fizetnie, ha végül egy fillérhez sem jut hozzá. Az ügyvéd, a szakértők, a per valamennyi résztvevője hozzájut a pénzéhez, amiért megdolgozott, csak Ön nem kap a per végén egy fillért sem. Vesztes félként még a bírósági illetéket is Önnek kell fizetni, s mindezt saját zsebből.

Ügyvéd kollégáink tehát csakis akkor indítanak kártérítési pert, ha a káresemény dokumentumai előrevetítik a nyertes per lehetőségét. Azonnali pereskedés helyett van gyorsabb és költséghatékonyabb kártérítési megoldás is…

Kártérítési ügyvéd segítségével létezik peren kívüli megoldás?

Vannak helyzetek, amikor a per már elkerülhetetlen, tényleg nincs más megoldás. A jó hír, hogy a pereskedésen kívül az esetek többségében még lehet más eszközhöz is nyúlni!

Tudja, mi a legfontosabb? Ha hozzánk, mint kárrendezési irodához fordul, akkor nem Önnek kell a költségeket megelőlegezni. Mi sikerdíjért dolgozunk, nem óradíjért! Akkor jutunk pénzhez, ha Ön is megkapja, amire számít. Vagy, ki tudja, talán sokkal többet is!

A kárrendezési irodának az a célja, hogy Ön hozzájusson a törvény szerint járó legmagasabb összegű kártérítéshez. Nem az eszközre koncentrálunk, hanem az elérendő célra. Nem az a célunk, hogy Önt belevigyük egy perbe akkor is, ha nem ez a legjobb megoldás. Kártérítési ügyekre szakosodott sikerdíjas ügyvéd közreműködésével megtaláljuk a legjobb megoldást. Lehet, hogy ez per lesz, lehet, hogy egy peren kívüli egyezség a kárt okozó jármű biztosítójával. Egyben biztos lehet: a maximumot fogjuk elérni, ami csak kárrendezésben az Ön ügyében lehetséges.

Miért jobb a kárrendezési irodához fordulni, mint rögtön pereskedni?

  • Pereskedni drága, a hazai gyakorlatot ismerve még lassú is. Sokszor már a per előtti ügyvédi tanácsadás is komoly pénzbe kerül. Mi kizárólag sikerdíjat kérünk Öntől, azt is az általunk kiharcolt kártérítésből fogja fizetni. Tehát akkor keletkezik költsége, ha Ön is bevételhez jut.
  • Peren kívüli egyezségre törekszünk, ha szükséges kártérítési ügyvéd általi jogi képviseletet is biztosítunk.
    Peren kívüli egyezségre törekszünk, ha szükséges baleseti kártérítési ügyvéd általi jogi képviseletet is biztosítunk.

    Kárrendezési irodánkban kártérítési ügyekben jártas sikerdíjas ügyvéd és biztosítási szakjogász, igazságügyi műszaki szakértő foglalkozik az ügyével. Ön nem egy futó ügyfél lesz egy válóper és egy ingatlanos ügy között. Mi kizárólag kárrendezéssel, közlekedési ügyekkel, baleseti kártérítéssel foglalkozunk, legjobban ehhez értünk.

  • Aprólékosan ismerjük a biztosítási feltételeket, vonatkozó jogszabályokat, eligazodunk a biztosítók apró kis trükkjei között, melyekkel lesöprik magukról a kártérítés felelősségét. Több ezer olyan ügyet vittünk már sikerre, ahol nélkülünk a magyar autós vagy személyi sérült nem jutott volna hozzá a kártérítéshez, vagy sokkal kisebb összeget kapott volna a biztosítótól.
  • Azt a kártérítési igényt és lehetőséget is felderítjük, amire Ön ma még nem is gondol! Ha bajba került, akkor valószínű, hogy szeretné megtéríttetni az autójában esett kárt, a javítás, mentés költségeit. És mi lesz a többivel? Ugye tudja, hogy még nagyon sok alapja lehet a kárigénynek? A személyi sérülések alapján, vállalkozóként a kieső bevétel alapján is járhat kártérítés Önnek.
  • Nem akarunk bármi áron ügyvéd által perelni, bár erre is fel vagyunk készülve! Ön nem pereskedni akar, hanem hozzá akar jutni a törvény szerint járó kártérítéshez. Mi ezt legtöbbször peren kívüli egyezséggel érjük el a biztosítóknál. Megvannak az eszközeink, melyet több ezer sikerrel lezárt kárügy tapasztalata is segít, hogy elérjük a biztosítókkal az egyezségkötést!

Tudja mit? Beszélgessünk, mielőtt kártérítési pert indítana. Segítünk összefoglalni a legfontosabb szempontokat, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa meg a kárrendezése ügyében.

Pereskedés nélkül, vagy peres eljárásban segítünk hozzájutni

az elérhető legmagasabb baleseti kártérítési összegekhez!