Jogi nyilatkozat

A használat feltételei
A jelen honlapot (a továbbiakban: honlap) látogató felhasználók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket az BÜSZI Biztosítási Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: tartalomszolgáltató) bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga
A honlap tartalma eltérő megjelölés hiányában a tartalomszolgáltató szellemi alkotása. A honlap információit csak a forrás megjelölésével lehet felhasználni, amelyhez a tartalomszolgáltató előzetes írásbeli engedélye szükséges. Minden a honlapon található kép, szöveg, hang, egyéb képi megjelenítő eszköz, valamint bármely alkotóelem a tartalomszolgáltató tulajdona. A honlap teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tartalomszolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A BÜSZI Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Felelősség
A honlap tartalma nem minősül sem tanácsadásnak, sem ajánlattevésnek, azt a tartalomszolgáltató kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a tartalomszolgáltató minden kártérítési felelősséget kizár, tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.

A honlap használatából eredő kockázatot a látogató viseli. A tartalomszolgáltató nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen a tartalomszolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan kárért, amely a honlap létezéséből, használatából, nem vagy nem megfelelő működéséből, a honlapon található információból, az esetlegesen a holnap által hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából fakad, illetve azzal kapcsolatos. A holnap látogatója felelős minden olyan kárért, amely a jogszerűtlen, a rendeltetésellenes, vagy szerződésellenes használat következménye. A felhasználásra vonatkozó rendelkezések megsértése jogi következményeket von maga után.

Tartalomszolgáltató a honlap adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében minden tőle telhetőt elkövet, és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, azonban a közzétételből eredő esetlegesen bekövetkező károkért mindennemű felelősséget kizárja.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a tartalomszolgáltató befolyása alatt, ezáltal a tartalomszolgáltató felelőssége kizárt.

Egyes híreket – a “Cikkek” menüpontban megjelentetve az MTI-től “Forrás: MTI” megjelöléssel teszünk közzé.

Tárhelyszolgáltató

Cégnév: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Telefon 0-24: +36 1 700 2323
Email: info@mhosting.hu
Online ügyfélszolgálat: https://online.mhosting.hu
Személyes ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 5. emelet

Weboldal üzemeltető, szerkesztő és SEO mester
Végh Győző Baleseti – kárrendezési tanácsadó, biztosítási szakember, SEO szakértő
vegh.gyozo(kukac)karrendezes.eu