Jogi nyilatkozat

A használat feltételei
A jelen honlapot (a továbbiakban: honlap) látogató felhasználók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket az BÜSZI Biztosítási Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság és Végh Győző e.v. (a továbbiakban: tartalomszolgáltatók és tulajdonosok)  bármikor jogosultak egyoldalúan megváltoztatni.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga
A honlap tartalma eltérő megjelölés hiányában a tartalomszolgáltatók szellemi alkotása. A honlap információit csak a forrás megjelölésével lehet felhasználni, amelyhez a tartalomszolgáltatók előzetes írásbeli engedélye szükséges. Minden a honlapon található kép, szöveg, hang, egyéb képi megjelenítő eszköz, valamint bármely alkotóelem a tartalomszolgáltatók tulajdona. A honlap teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tartalomszolgáltatók előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tartalomszolgáltatók követelhetik a jogsértés abbahagyását és káruk megtérítését. A jogosulatlan felhasználás esetén a tartalomszolgáltatók külön értesítés nélkül 300 eFt / weboldal (alapdíj) összegről szóló fizetési meghagyást bocsájtanak ki az előzetes engedély nélküli felhasználóval, weboldal üzemeltetőjével szemben.

A honlap tartalma nem minősül sem tanácsadásnak, sem ajánlattevésnek, azt a tartalomszolgáltatók kizárólag tájékoztató jellegűnek tekintik.

Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a tartalomszolgáltatók minden kártérítési felelősséget kizárnak, tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.

A honlap használatából eredő kockázatot a látogató viseli. A tartalomszolgáltatók nem vállalnak felelősséget semmiféle kárért és különösen a tartalomszolgáltatók nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan kárért, amely a honlap létezéséből, használatából, nem vagy nem megfelelő működéséből, a honlapon található információból, az esetlegesen a holnap által hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából fakad, illetve azzal kapcsolatos. A holnap látogatója felelős minden olyan kárért, amely a jogszerűtlen, a rendeltetésellenes, vagy szerződésellenes használat következménye. A felhasználásra vonatkozó rendelkezések megsértése jogi következményeket von maga után.

Tartalomszolgáltatók a honlap adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében minden tőle telhetőt elkövetnek, és a lehető legnagyobb körültekintéssel járnak el, azonban a közzétételből eredő esetlegesen bekövetkező károkért mindennemű felelősségüket kizárják.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a tartalomszolgáltatók befolyása alatt, ezáltal a tartalomszolgáltatók felelőssége kizárt.

Egyes híreket – a „Cikkek” menüpontban megjelentetve az MTI-től „Forrás: MTI” megjelöléssel teszünk közzé.

Tárhelyszolgáltató

Cégnév: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Telefon 0-24: +36 1 700 2323
Email: info@mhosting.hu
Online ügyfélszolgálat: https://online.mhosting.hu
Személyes ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 5. emelet

Weboldal üzemeltető, szerkesztő és SEO mester
Végh Győző Baleseti – kárrendezési tanácsadó, biztosítási szakember, SEO szakértő
vegh.gyozo(kukac)karrendezes.eu