A 4 legfontosabb érv, hogy miért NE a biztosítónál indítsa el a kárrendezést

euro-870757_960_720
Tudta? A külföldi biztosítók magasabb kártérítést fizetnek.

Ha Önt baleset érte, akkor talán a hirtelen sokk után az első gondolata, hogy hívni kell a biztosítót, hogy a lehető leghamarabb el tudják kezdeni a kárrendezés folyamatát.

Ne tegye!

Van 4 jó érvünk arra, hogy miért ne a biztosítót hívja először, ha egy másik autós kárt okoz Önnek.

1A kártérítés a biztosító kiadása. A biztosító is ugyanúgy működik, mint minden más vállalkozás. Az Öntől beszedett díj a biztosító bevétele, a kifizetendő kártérítés pedig a biztosító kiadásai között az egyik legnagyobb. Mint minden más vállalkozás, a biztosító is arra törekszik, hogy egyre nagyobb legyen a bevétele és egyre kisebb a kiadása.
Tehát nem azon fognak dolgozni, hogy a lehető legmagasabb kártérítést kelljen kifizetni Önnek.

2A biztosító nem független! A kárrendezés során a biztosító minden körülményt és iratot alaposan meg fog vizsgálni, célja a minél kisebb kártérítés kifizetése. Szakértőkkel fogják megvizsgáltatni az autót, a baleset körülményeit, s alaposan átgondolnak minden apró lépést, ami a balesethez vezetett. Jó, ha tudja, hogy a biztosítók által felkért szakértők munkadíját a biztosítók fizetik, így Ők a kárrendezési folyamatban szakértőként nem az Ön érdekeit képviselik. A biztosító által felkért szakértőnek az lesz a célja, hogy a biztosító kártérítési felelősségét és a kifizetett baleseti kártérítés összegét minél kisebb mértékben állapítsa meg.

3Ön és a biztosító nem egy oldalon állnak! Ön nem fog minden információhoz hozzájutni. A biztosító csak a feltétlenül szükséges információkat fogja Önnek átadni. Senki sem fogja a figyelmét arra felhívni, hogy a beadott kárigényen túl is lenne még mit követelni a biztosítótól. Lehet, hogy a törvények szerint Önnek olyan kártérítések is járnak, melyekre nem is gondolt, s melyekre korában senki nem hívta fel a figyelmét. Jobb, ha számít rá, hogy a biztosító ezt nem is fogja megtenni.

4A biztosító rutinos, Ön pedig nem az! Egy biztosító társaság szakértőinek évszázadnyi tapasztalatát veti be egy kárrendezés során. Önnek ez akár az első ilyen esete is lehet, miközben egyetlen tévesen tett nyilatkozattal, vagy rosszul kitöltött nyomtatvánnyal is több milliós kártérítéstől foszthatja meg magát. Ön egyedül száll szembe a biztosítók rutinjával és összes tapasztalatával.

Hogyan indítsa el a sikeres baleseti kárrendezést?

A biztosító felkeresése helyett Ön a baleset után azonnal vegye fel a kapcsolatot egy független kárrendezési irodával. A BÜSZI Kft. kárrendezési iroda több ezer sikeresen lezárt kárügyének tapasztalatát felhasználva abban segít Önnek, hogy a törvényi lehetőségek maximális kihasználásával elérje a lehető legmagasabb kártérítési összeget.

Milyen költségekkel jár egy kárrendezési iroda bevonása?

A kárrendezési iroda bevonása nem jár előre fizetendő külön költségekkel. Kárrendezési irodánk kizárólag sikerdíjért dolgozik, melyet megbízási szerződésben rögzítünk. Akkor jutunk bevételhez, amikor Ön is baleseti kártérítéshez, pénzéhez jut. Semmilyen költséget, szakértői díjat Önnek nem kell megelőlegeznie.

Miben különbözik a kárrendezési iroda gyakorlata a biztosítók működésétől?

Egy biztosító számára a magas kártérítés magas költséget jelent, így igyekeznek minél alacsonyabbra szorítani a kifizetett összegeket. A kárrendezési iroda akkor jut bevételhez, ha Ön magasabb kártérítést kap a biztosítótól. Így közösek az érdekeink, egy oldalon állunk.

A kárrendezési iroda bevonása nem jár előre fizetendő külön költségekkel. Kárrendezési irodánk kizárólag sikerdíjért dolgozik.
A kárrendezési iroda megbízása nem jár előre fizetendő külön költségekkel.

A biztosító által kijelölt szakértők nem lehetnek függetlenek, hiszen a kárrendezési folyamatban részt vevő egyik féltől kapják a megbízásukat, a biztosító fizeti őket. A kárrendezési iroda szakértője a biztosítótól független, így a biztosítóval szemben is képviselni tudják az Ön érdekeit.

Ön minden szükséges információt meg fog kapni ahhoz, hogy a maximális kártérítési összeghez jusson hozzá. Sok ezer sikeres kárrendezési ügy tapasztalata alapján fel tudjuk hívni a figyelmét mindazokra a lehetőségekre, melyeket a törvények lehetővé tesznek, s biztosítók viszont igyekeznek elhallgatni Ön elől.

Ön nem egyedül száll szembe a biztosítók rutinjával!

Kárrendezési irodánk szakértői sok ezer sikeresen lezárt káreset tapasztalatával intézik az Ön kártérítési ügyét is. Eredményesen közvetítünk a biztosítók és a károsultak között.

Mindezek alapján azt javasoljuk, hogy ha külföldön vagy belföldön bármilyen baleset érte, akkor minden esetben még a biztosítók felkeresése előtt vegye fel a kapcsolatot kárrendezési irodánkkal!

Ön semmit sem kockáztat, csak megadja magának a lehetőséget, hogy hozzájusson a törvény szerint járó teljes kártérítési összeghez!

Segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb kártérítési összegekhez!