Lezárt vagy folyamatban lévő kárügyek felülvizsgálata

A kárrendezés lezárása után is még 3-5 évig van esély pótlólagos kártérítést kérni. Növelje meg a kiutalt kártérítés összegét!
A kárrendezés lezárása után is még 3 vagy 5 évig van esély pótlólagos kártérítést kérni. Növelje meg a kiutalt kártérítés összegét!

Önnel vajon hányszor fordult eddig elő, hogy igazán fontos dolgok csak utólag jutottak eszébe? Nem egyszer történik ez így a kárrendezési folyamat során is. Egyáltalán nem ritka, hogy csak jóval később, az eljárás lezárása után jut eszébe, hogy valamilyen kárigényt elfelejtett, így egyes tételek nem kerültek bele a kárrendezésbe.

Az is lehet, hogy egyes költségek csak jóval később merültek fel. Amikor a kárt kifizették, még nem is gondolta, hogy később ezekre is költenie kell még. Lehet későbbi egészségromlás, orvosi költség, okmányok cseréje, javítás, bármi…

Ha már véget ért a kárrendezés, lezárták, kifizették a kártérítést, akkor ezek a tételek már az Ön veszteségét jelentik, igaz? Hát nem, utólag is felülvizsgáltathatja a lezárt ügyeket is.

Pótlólagos kártérítési igény

Önnek van esélye a lezárt ügyek felülvizsgálatára is, a kár bekövetkeztétől számított 3 vagy 5 éven belül. A kifizetett kártérítéstől függetlenül benyújthat pótlólagos kárigényt, s jó esélye van arra, hogy újabb összegeket fizetnek ki Önnek!

Mire alapozható kártérítési igény?

Pótlólagos kárigény mindarra alapozható, amire kárigény az első kárrendezéskor benyújtható volt. Ha valami akkor kimaradt, nem foglalkoztak vele, akkor  érdemes utólag újra elővenni az aktákat.

A baleseti kártérítési igényeket irodánk szakszerű összeállítja, így jóval magasabb kártérítést kaphat. 22604885_m
Baleseti kártérítési igényét szakszerű összeállítjuk, így jóval magasabb kártérítést kaphat.

Mire alapozható kárigény?
Csak néhány példa, a teljesség igénye nélkül:

  • külföldi baleseteknél fájdalomdíj
  • belföldi károknál nem vagyoni kártérítés, sérelemdíj
  • egyéb költségek
  • költség és jövedelempótló járadékigények
  • egyéb kártérítési igények

Higgye el, amikor az első találkozáskor leülünk beszélgetni, hamar kiderül, hogy Önnek olyan kártérítésre is lehetősége van, amiről nem tudott, vagy eszébe sem jutott, hogy erre is fizethetnek!

Ha Ön 3 vagy 5 éven belül kapott kártérítést, vagy a biztosító elutasította a kárigényét, kérjük, gondolja végig az alábbiakat!

  • Kárigényét valamennyi lehetséges jogcímen, teljes körűen benyújtotta?
  • A biztosító által kifizetett kártérítés elegendő volt gépjárművének javítására?
  • Történt személyi sérülés, életvitel elnehezülés?

Mit tegyen Ön a kárrendezés elindításához?

Ön megbízza irodánkat, hogy kárigényét a közúti baleset bekövetkezésének helye szerinti ország kárrendezési gyakorlata szerint rendezzük.

Már egy előzetes beszélgetés során is ki tudjuk deríteni, hogy hogy jár-e Önnek magasabb összegű kárkifizetés, mint amit a biztosítója eddig ajánlott.

Segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb kártérítési összegekhez!