Fuvarozói flotta kárrendezés

Fuvarozó vagy gépjárműveket üzemeltető cég vezetőjeként Ön pontosan tudja, hogy a kieső idő mennyi pénzébe kerül. Éppen ezért a gépjármű flottával rendelkező cégek számára konkrét segítséget nyújtó szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy kiemelten figyelni tudjunk a gyorsaságra, a haladéktalan ügyintézésre.


(a külföldi kárrendezés és szolgáltatásaink előnyeit a rövid videóban is megtekintheti)

Kárszemle soron kívül

Gépjármű flottával rendelkező partnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Így ha az Ön autója valahol bajba kerül, azonnal fel tudjuk hívni az Ön és a sofőr figyelmét is a legfontosabb teendőkre.

Tudjuk jól, mennyibe kerül az Ön és az autó ideje, a termelésből való kiesése. A legtöbbet azzal tudunk Önnek segíteni, hogy baleset esetén haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a gépkocsivezetővel, s felhívjuk a figyelmét a kárrendezés szempontjából fontos körülményekre, azonnali teendőkre. Pontosan egyeztetni tudjuk a gépjármű hazaérkezésének időpontját, útvonalát, így a lehető legkisebb költséggel, a lehető legrövidebb időn belül el tudjuk végezni a sérült jármű szemléjét.

Fuvarozói partnerünknek végzett kárrendezés során jeentős avultatás nélkül, euróban kaphat magas összegű kártérítést külföldön bekövetkezett gépjárműkár esetén.
Euróban kaphat kártérítést és az elmaradt hasznot is kifizettetjük külföldön bekövetkezett gépjárműkár esetén. NIT és  MKFE tagoknak is!

Külföldi baleseteknél a javítás gépjármű szakértői szemlénk után, fuvarozó partnerünk saját műhelyében is azonnal elvégezhető, hogy a munkából kieső idő a lehető legrövidebb legyen. Az AUDATEX, EUROTAX és SilverDAT calculatePro programok segítségével szakértői véleményt készítünk a javítási költségről. Ez lesz majd a közúti baleset miatt benyújtott baleseti kárigény alapja.

FONTOS!
Külföldi baleset esetén kárigényét kizárólag irodánknak jelentse be!
NIT és MKFE tagoknak is eredményesen működünk közre a vétlen külföldi balesetek kárrendezésében!

Kártérítés elmaradt haszonra is

A kárügyintézés nem ér véget a gépjárműben keletkezett károk felmérésével. A gépjárműkárral párhuzamosan felmérjük és benyújtjuk az igényt a javítás ideje alatti kieső fuvarok miatt keletkező elmaradt haszon megtérítésére is.

A közúti baleset során a gépkocsivezető személyes tárgyaiban keletkezett kárt és esetleges személyi sérüléseinek baleseti kárigényét is érvényesítjük.

Az Európai Unió területén bekövetkezett külföldi közúti baleset esetén a kártérítés természetesen euróban kerül kifizetésre.

Mérlegelje, hogy közreműködésünk a kárrendezésben az Ön vállalkozása és személye számára milyen előnyökkel járhat.

Avulásmentes kárrendezés

Amennyiben a balesetben megsérült alkatrészeket a javítás során újjal pótolták, a hazai biztosítók és kárrendezési megbízottak jelentős összegű avulással – állítólagos értékemelkedés miatti levonással – számolnak. Így szinte sohasem térül meg egy vétlen baleset javítási költsége. Kárrendező irodánk közvetlenül a külföldi károkozó biztosítójától – kihagyva a magyar biztosítókat és megbízottakat – igényli a kártérítést, nem fogadja el az indokolatlan avultatást, így a vétlen károsult magasabb kártérítést kaphat. Ráadásul a külföldi jogrend szerint, magasabb óradíjakkal és euróban.

Mit tegyen Ön a kárrendezés elindításához?

Bízza meg irodánkat, hogy kárigényét a közúti baleset bekövetkezésének helye szerinti ország kárrendezési gyakorlata szerint rendezzük.

Már egy előzetes beszélgetés során is ki tudjuk deríteni, hogy hogy jár-e Önnek magasabb összegű kárkifizetés, mint amit a biztosítója eddig ajánlott.

Segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb kártérítési összegekhez!