Újra ingyen letölthető az iGo Szülinapp

Újra le lehet tölteni az NNG netkapcsolat nélkül is használható nacigációs progamját teljes Magyarország-térképpel. Az iGo SzülinApp május 16-ig lesz elérhető az alkalmazásboltokban.

Éppen egy évvel ezelőtt, 2015 áprilisában tette néhány napra ingyenesen elérhetővé iGo nevű navigációs szoftverét az NNG, ezzel ünnepelve a program 10 éves jubileumát. Az alkalmazást a születésnapra tekintettel iGo SzülinApp néven lehetett letölteni néhány napig. Csaknem félmillió  készülékre került fel a 10 napig ingyenes program.

Az akció valószínűleg sikeres volt az NNG számára, mert idén, a 11. születésnapon újra felkínálták ezt a lehetőséget. Az iGo SzülinApp most május 16-ig újra ingyenesen letölthető. Nem érdemes kihagyni!

iGo SzülinApp ingyenes navigációs alkalmazás Magyarország-térképpel
iGo SzülinApp ingyenes navigációs alkalmazás Magyarország-térképpel

Az alkalmazás nagyon jó választás mindazoknak, akik egy rendkívül megbízható, nagy tudású navigációs programot keresnek, de nem akarnak profi szoftverekbe invesztálni. A most ingyen elérhető program kiváló lehetőség elsősorban azoknak a magánautósoknak, akik nem használnak külön navigációs készüléket, de alkalmanként igen nagy szükségük van a telefonra telepített programra. Az iGo Szülinapp kevés tárhelyet igényel, térképpel együtt mindössze 134 MB helyet foglal a telefonon (ebből maga az app csak 40 MB, a többi a térképadat). Könnyen fut a kevésbé korszerű készülékeken is.

A program igazi erejét az adja, hogy nem igényel internet-kapcsolatot, de még mobilhálózatot sem. Beépített térképekkel dolgozik, s egy telefonba épített sima gps kell a működéséhez, mely ott is működni tud, ahol a mobilhálózat nem elérhető.

A tavalyihoz képest idén egy még nagyobb tudású programot lehet letölteni. Körülbelül 800 km új útszakasszal bővült a térképe, az előre regisztrált helyek száma pedig több mint 600-zal nőtt (benzinkutak, látnivalók, vendéglátóhelyek stb.). Megmutatja a telepített traffipaxok helyét is, beleértve az új fix megfigyelőhelyeket.

A program elérhető mindkét nagy telefontípusra. Az Android változatot innen lehet letölteni, az iPhone-ra telepíthetőt pedig itt lehet megtalálni. Az alkalmazást 10 napig lehet letölteni, ez 2016 május 16-án jár le. Aki letölti, az utána korlátlanul használhatja, s hozzáfér a későbbi frissítésekhez is. A tavalyi letöltők számára az alkalmazás már frissült az idei változatra.

Baleseti kártérítés - kárrendezési iroda 20 év aszakmai tapasztalattal

Hasonló cikkek