Volkswagen Golf hatalmas balesete – videó

Autóbaleset a tesztpályán. A Nordschleife, a legendás Zöld Pokol életveszélyes tud lenni, ezt régóta tudjuk, de nem csak versenyautóval vagy szupersportkocsival lehet hatalmas bukni a rettegett hírű aszfaltcsíkon.

Autóbaleset esetén (is) jól jön egy kis szerencse

Május elsején egy Volkswagen Golf GTI-t vágott haza a sofőrje: a férfi élménykörre vágyott, ezért befizetett egy menetre, ám nem sok örömét lelte a száguldozásban. Az egyik kanyar előtt túl optimista volt, túlságosan nagy sebességgel ment, amikor a kocsi jobb hátsó kereke lesodródott az aszfalt melletti keskeny füves sávba: ez pont elég volt ahhoz, hogy a Golf hátulja kitörjön, így az autó megcsúszott a szemközti szalagkorlátnak csapódott és bekövetkezett a hatalmas baleset.

Autóbaleset, személyi sérülés. Kárrendezési iroda 20 év szakmai tapasztalattal.

A GTI ripityára tört az autóbalesetben, majd némi repülés után ért föld: a videó feltöltője szerint a sofőr komolyabb sérülések nélkül megúszta az autó balesetet, igaz, egy kivizsgálás erejéig kórházba kellett szállítani.

forrás: HVG

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *