Lakott területen 130 km/óra felett autóztak a gyorshajtás idei rekorderei

A gyorshajtás rekorderei

Több autóst is 130 km/óra feletti sebességgel fényképeztek le lakott területen a rendőrségi traffipaxok.
Miskolci a rekorder, a belvárosában száguldott 134-el.

Gyorshajtás Miskolcon

A gyorshajtás idei rekordere az az autós, aki Miskolc belvárosában, a Soltész Nagy Kálmán úton 133 km/órás sebességgel száguldott. Balszerencséjére egy infra technológiával felszerelt traffipaxos autó „lencsevégre kapta”. A bírság összege 300 ezer forint.

Ez a miskolci gyorshajtó sem úszta meg a bírságot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a járőrök éjszakai mérésre is alkalmas sebességmérővel rendszeresen ellenőriznek. Egy ilyen sebesség-ellenőrzéskor kapták lencsevégre a gyorshajtót, aki az 50 kilométeres óránkénti sebesség közel háromszorosával száguldozott Miskolcon.

Gyorshajtás az autópályán, 130 helyett 231 km/h sebességgel.

Az ORFK gyorshajtó-rekorderei között több olyan autóst is található, aki 130 km/óránál jóval gyorsabban hajtott lakott területen belül. Békésszentandrás és Sződliget belterületén egy gyorshajtó 300 ezer forintos bírságot kap. Az autópályán lencsevégre kapott sebességrekorder 231 km/órával száguldott az M6-os autópályán. 130 ezer forintos bírságra „díjazta” a rendőrség. ( Forrás: auto2 )

A gyorshajtási büntetés kalkulátorral kiszámolhatja a bírság mértékét és a büntetőpontok számát is!

Kölföldi és belföldi autókár bejelentés - Kárrendezési iroda

 


A szerzőről:

Végh Győző

Végh Győző

Magánszemélyek és vállalkozások biztosítási igényeinek korrekt kiszolgálásával több évtizede foglalkozom. Az utóbbi években egyre többször tapasztaltam, hogy a biztosítók nem minden esetben fizetik ki az ügyfelek jogos kárigényét. Írásaink által is igyekszünk segítséget nyújtani a biztosítás és a kárrendezés útvesztőiben, ha bekövetkezik a káresemény, a károsult minél magasabb kártérítést kaphasson. Cikkeinket ügyvéd, biztosítási szakjogász, gépjármű műszaki igazságügyi szakértő kollégáim is ellenőrzik. Balesetmentes közlekedést, – ha bekövetkezik a baleset – magas kártérítést kívánok.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *