Kötelező biztosítás kalkulátor 2024

Kötelező biztosítás kalkulátor

Az ügyfelek többsége a kötelező biztosítás kalkulátor használatával, az árak összehasonlításával, azaz a kgfb biztosítás díja alapján választja ki, hogy melyik társasággal kössön kgfb szerződést. Az autós ügyfelek többsége a legolcsóbb kötelező biztosítás keresi. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) tartalmát törvény szabályozza, az egyes biztosítók között a szerződés részleteiben nem lehetnek eltérések

kgfb kalkulátor 2024

A kötelező biztosítás kalkulátorral online kiszámolhatja a legolcsóbb KGFB biztosítást is.
A kötelező biztosítás kalkulátorral online kiszámolhatja a legolcsóbb KGFB biztosítást is.

A kgfb kalkulátorral 2024-ben se az olcsó kötelező biztosítást keresse! Eltérések a biztosítást nyújtó társaság működésének megbízhatóságában és az ügyintézéshez kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokban lehetnek. A 2024 évi kötelező biztosításban az éves díj felét is elérhetik a kedvezmények!

Gyanakvásra adhat okot, ha egy társaság túlzottan alacsony, a piac átlagától jelentősen eltérő díjakat hirdet meg egy időszakra.

Ilyenkor az a céljuk a kgfb biztosítóknak, hogy akár az autó biztosítás kalkulátorokkal is, gyorsan, nagyon sok ügyfelet szerezzenek, de nem biztos, hogy van elegendő forrásuk és tapasztalatuk a rengeteg új ügyfél megfelelő kiszolgálásában.

A biztosítók a kötelező biztosítás díjak alakításával igyekeznek azt is befolyásolni, hogy milyen ügyfelek érkezzenek hozzájuk. Minden társaság arra törekszik, hogy lehetőleg az alacsony kockázatot jelentő autósokat nyerje meg, számukra kínálják a legalacsonyabb kgfb díjakat. A kötelező biztosítás megkötése csak pár perc, és a KGFB kalkulátorral az árak összehasonlítása során online megkeresheti a legolcsóbb kötelezőt.


A szerzőről:

Végh Győző

Végh Győző

Magánszemélyek és vállalkozások biztosítási igényeinek korrekt kiszolgálásával több évtizede foglalkozom. Az utóbbi években egyre többször tapasztaltam, hogy a biztosítók nem minden esetben fizetik ki az ügyfelek jogos kárigényét. Írásaink által is igyekszünk segítséget nyújtani a biztosítás és a kárrendezés útvesztőiben, ha bekövetkezik a káresemény, a károsult minél magasabb kártérítést kaphasson. Cikkeinket ügyvéd, biztosítási szakjogász, gépjármű műszaki igazságügyi szakértő kollégáim is ellenőrzik. Balesetmentes közlekedést, – ha bekövetkezik a baleset – magas kártérítést kívánok.

Hasonló cikkek

2 hozzászólás

    1. A legolcsóbb kötelező biztosítás az online kötelező biztosítás kalkulátorral kiszámolható.
      A kgfb díja rengeteg paramétertől függ, ezért a kalkulátor valamennyi kérdésére pontos választ kell adni.
      Csak ezután derül ki, hogy Önnek mely kötelező biztosító ajánlata lesz a legolcsóbb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *