Ennyit kell várni az autómentőre Budapesten

Budapesten a forgalom nagysága miatt izgalmas a közlekedés. Emiatt sajnos mindennaposak a közlekedési balesetek, kisebb koccanások. Ezek egy részéhez autómentőre is szükség van, ami azonban a fővárosban igazi kihívás is lehet, ha épp egy forgalmas, vagy szűkös úton történt az eset. Ráadásul a forgalom az autómentő érkezését is befolyásolhatja, de bizonyos időhatáron belül megállapítható, hogy mennyit is kell várni az autómentőre Budapesten.

Autómentés ideje Budapesten

Mivel Budapest lakossága meghaladja az 1,7 millió főt, az európai városok között a 14. népességét tekintve, ezért érdemes felkészülnünk rá, hogy autóval egyáltalán nem egyszerű eljutni „A” pontból „B” pontba.

Nincs ez másképp az autómentők esetében sem, akiket ráadásul számos más tényező is hátráltathat a gyors kiérkezésben. Ilyen befolyásoló tényezők lehetnek például:

 • aktuális forgalom nagysága
 • időjárás
 • forgalmi elterelések
 • építkezések

Az autómentők Budapesten és környékén többek között emiatt sem vállalnak kirívóan rövid kiérkezési időt. A jellemző időintervallum, amíg megérkezhet egy autómentő, valahol 45 perc és egy óra között helyezkedik el.

Törött autók autómentőre várnak.

Amennyiben sikerül egy gyors és megbízható autómentőt találni, aki megfelelő tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, akkor nem lehetetlen, hogy 30-40 percen belül is a helyszínre érjen az autómentő. Ilyenre tökéletes példa a Csupi Autómentő is, aki ráadásul nem csak Budapesten, de az ország egész területén, akár országhatáron túlnyúlva is segít a bajbajutott utazóknak.

Gyors autómentő kiválasztása

A gyors autómentésnek számos alappillére van, amiknek megléte elengedhetetlen a hatékony és megbízható munkavégzéshez. Amennyiben nem szeretnénk mellényúlni, akkor az alábbi tulajdonságokkal rendelkező autómentőt érdemes választanunk:

 • megbízható
 • 0-24h-ban elérhető
 • megfelelő műszaki felszereltséggel rendelkezik
 • üzemképes, megfelelő műszaki állapotú autómentővel rendelkezik
 • több éves tapasztalattal rendelkezik
 • nagyfokú helyismerettel rendelkezik
 • rendelkezik referenciákkal is, például weboldalán
 • tisztességes, előre egyeztetett árképzéssel dolgozik

Gyors autómentő Budapesten

Amennyiben tehát a fenti tulajdonságokkal rendelkező autómentőt keres Budapesten, akkor javasoljuk a Csupi Autómentő felkeresését, a +36 70 62 62 777-es telefonszámon. őket ugyanis NON-STOP diszpécserszolgálatuknak köszönhetően a hét minden napján elérheti.

Ráadásul budapesti autómentés esetén egyes területeken akár 15 percen belül kiérhetnek, de a legtöbb budapesti címet is 30 perc alatt elérhetik.

Összegezve:

A gyors autómentés tehát a főváros forgatagában sem lehetetlen, csupán meg kell találnunk a megfelelő tapasztalattal rendelkező autómentőt, aki tapasztalatát és helyismeretét felhasználva mihamarabb segítségünkre siethet.

Az autómentés után

A gyors autómentés után a következő lépés az autókárbejelentés, melyet online gyorsan és egyszerűen megtehet. Ha külföldi baleset vagy súlyos személyi sérülést eredményező közlekedési baleset történt, forduljon független kárrendezési szakértőhöz, mert a hazai biztosítók nem a bőkezűségükről ismertek.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *