Az első 50.000 regisztrálónak KRESZ-kupon INGYEN!

Egy remek lehetőség a jogosítványra vágyóknak a KRESZ-kupon akció, amely a balesetmentes közlekedés jegyében jött létre a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) kezdeményezéséből, és bőven megjutalmazza az ismeretek elsajátítóit.

A pontos KRESZ ismeret nagyon fontos! Autón, motoron, kerékpárral, gyalogosan is szükséges, hogy tisztában legyünk a legfrissebb KRESZ szabályokkal, ki, mikor, hova mehet, hogy elkerüljük a személyi sérüléseket, vagy súlyos, de legfőképpen a halálos baleseteket. A naprakész ismeretekkel „életeket menthetünk”, bosszúságot is megspórolhatunk magunknak, gondoljunk csak a koccanásokból, ütközésekből keletkező károkra, és a későbbi kárrendezésre és nem utolsó sorban a szabálysértési bírságra.

A tanulni vágyóknak duplán érdemes ellátogatni a weboldalra, hiszen az ott található tananyaggal nem csak a biztonságos közlekedés alapjait sajátíthatja el, hanem még egy KRESZ-kuponra is jogosulttá válik. A kuponnal a jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ tanfolyamra nyerhetnek ingyenes jogosultságot.


Nem fizet a biztosító? Káresemény érte? Mielőtt a biztosítójába menne, jöjjön be hozzánk! A legjobbat hozzuk ki a legrosszabból!


KRESZ tanfolyam ingyenAz oldal áttekintése egyaránt hasznos lehet a kezdőknek és azoknak is, akik már tanulták a KRESZ-t, de rájuk fér az ismeretek frissítése, netán az újabb szabályokkal szeretnének tisztában lenni.

A kreszfelfrissito.hu weboldalt regisztráció után használhatjuk, hogy az e-learning tananyagokat magunkévá tehessük. Az alkalmazás a böngészőben fut, letöltésre, telepítésre nincs szükség.
Fontos, hogy a közlekedésbiztonsági projekt 2015. június 15-ig tart, valamint csak az első 50.000 kuponfelhasználó jogosult a nyereményre, érdemes tehát sietni.


A szerzőről:

Végh Győző

Végh Győző

Magánszemélyek és vállalkozások biztosítási igényeinek korrekt kiszolgálásával több évtizede foglalkozom. Az utóbbi években egyre többször tapasztaltam, hogy a biztosítók nem minden esetben fizetik ki az ügyfelek jogos kárigényét. Írásaink által is igyekszünk segítséget nyújtani a biztosítás és a kárrendezés útvesztőiben, ha bekövetkezik a káresemény, a károsult minél magasabb kártérítést kaphasson. Cikkeinket ügyvéd, biztosítási szakjogász, gépjármű műszaki igazságügyi szakértő kollégáim is ellenőrzik. Balesetmentes közlekedést, – ha bekövetkezik a baleset – magas kártérítést kívánok.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *