Szundikáltak a rendőrök, közben ellopták a traffipaxot.

Sebességmérés közben szundikáltak a rendőrök, közben ellopták a traffit

Róma rendőrkapitánya vizsgálatot indított két rendőr ellen, mert szolgálatteljesítés közben elaludtak a járőrautóban. A rend őreit sebességmérésre vezényelték ki, azonban a zord időjárásban dideregni kezdtek. Gondolták, beülnek a jó meleg járőrautóba és felmelegszenek egy kicsit. Igen ám, de szundikálás lett a vége és az út szélére kiállított „háromlábú” traffit valaki „megfújta”. A rendőröknek nem volt más választásuk, mint szégyen szemre be kellett vallani a történteket. A szunyókáló rendőrökre a szolgálati szabályzat megszegése miatt felfüggesztést, akár kártérítési kötelezettséget is kiróhatnak, írja az Origo.

Magasabb kártérítés - kárrendezési iroda

A hétvégén nálunk nem szundikálnak a rend éber őrei, ezért is tartsátok be a sebességhatárokat, így is csökkenthető a személyi sérüléssel járó közúti balesetek száma.

Tudta?

A kocsiban kell tartani az Európai baleseti bejelentő egy példányát. Kitöltési tájékoztatóval együtt az alábbi linkre kattintva ingyen letöltheti.

Európai baleseti bejelentő (kék-sárga) letöltése.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *