Hogyan hozhatja ki a kárrendezésből a maximumot?

Ha közlekedési baleset külföldön éri, azonnal vegye fel a kapcsolatot szakértő kárrendező irodával, hogy az Önnek járó maximális kártérítéshez juthasson hozzá
Ha közlekedési baleset külföldön éri, azonnal vegye fel a kapcsolatot szakértő kárrendező irodával, hogy az Önnek járó maximális kártérítéshez juthasson hozzá

Balesetet szenvedett  és nincs gyakorlata a biztosítókkal való egyezkedésben?

Érezte már, hogy szinte fuldoklik a feszültségtől? Amikor a baj megtörténik, először csak a mentésre figyel. Gondoskodni kell a sérültekről, elszállítatni az autót, vigyázni a szétszóródott csomagokra. Mindent egyszerre kell intézni, mindenre személyesen kell odafigyelni, mindenkinek pontosan meg kell mondani, hogy mit tegyen. Egy pillanatra sem lankadhat a figyelme.

A kárrendezésben minden lépés döntő lehet

Egy baleset bekövetkeztekor nincs idő arra, hogy a szabályokon gondolkodjon, papírokat böngésszen. Pedig ilyenkor minden rossz mozdulat bizonyítékokat semmisít meg. Minden tévesen tett nyilatkozat elveszi Öntől az esélyt, hogy majd hónapokkal később, nyerésre forduljon a biztosítókkal folytatott vitákban. Minden, ami ezekben az első órákban, napokban történik, befolyással lesz majd arra, hogy végül milyen károkat fog megtéríteni a biztosító, s milyen igényét fogja végleg elutasítani a végtelen bürokrácia.

Önnek arra van szüksége, hogy amikor baj éri, akkor is ott álljon Ön mellett valaki, akinek józan marad a gondolkodása.  Legyen aki oda tud figyelni azokra a részletekre is, melyek Önnek az elviselhetetlen feszültségtől már elkerülik a figyelmét.

Ha bajba kerül, keressen azonnal egy kárrendezőt, aki majd a biztosítókkal szakszerűen tárgyalni fog Ön helyett. Keressen egy olyan kárrendezőt, aki

  • kiismeri magát a külföldi biztosítók előírásai között is
  • képes az adott ország nyelvén és szabályai és jogrendje szerint hivatalos ügyeket intézni
  • nem a biztosítók, hanem az Ön érdekeit nézi a kárrendezés során!

Ha balesetet szenved külföldön és a hazai biztosítójára, vagy a külföldi biztosító magyarországi u.n. kárrendezési megbízottjára bízza a kárrendezést, mit gondol, a társaság kinek az érdekeit fogja képviselni?

A nemzetközi kárrendezés jogilag Ön, és a külföldi biztosító között zajlik. A magyar biztosító vagy a külföldi biztosító magyarországi kárrendezési partnere az Ön kárügyében a külföldi biztosító megbízottja lesz, az ő érdekükben eljárva fogja a kártérítési ügyet intézni.

Mit gondol, ilyen esetben a magyar biztosító mindent megtesz azért, hogy Ön hozzájusson a legmagasabb összegű kártérítéshez?

Magyarországon az átlagos, kifizetett gépjárműkár összege 270 ezer forint. Ausztriában 630 ezer, Németországban 1 millió, Olaszországban és Svájcban 1,2 millió forintnak megfelelő összeg.

Ha Németországban karambolozik, akkor a német autós ugyanarra a kárra 1 milliós kártérítést kap, Önnek ugyanaz a német biztosító csak 270 ezer forintot fizet ki, ha a magyar biztosítón keresztül intézi a kárrendezést!

Vajon hogyan kaphat Ön is ugyanakkora kártérítést, mint a nyugati autósok?

Ha szeretné, hogy a külföldi biztosító Önnek is a teljes kárát megtérítse, akkor bízza felkészült szakértői csapatra a kárrendezést. Mi, a BÜSZI Kft. kárrendezési irodájában több mint 20 éve azon dolgozunk, hogy Ön megfelelő képviselettel, felkészült szakértőkkel és jogászokkal a háta mögött tárgyalhasson a külföldi biztosítókkal.

Önnek nem kell jogásszá válnia, s nem kell költséges szakértőket sem megbíznia. Kárrendezési ügyekben mindent ellátunk Ön helyett. Sikerdíjért dolgozunk, kizárólag akkor keresünk mi is pénzt, ha Ön hozzájut a vártnál többnyire lényegesen magasabb összegű kártérítéshez.

Utólag is érdemes elindítani a kárrendezést

Az esetek többségében akkor is sikerül még megnövelni a kártérítés összegét, ha több évvel ezelőtt szenvedett balesetet. Ha kapott is kártérítést, akkor is valószínű, hogy olyan jogcímekkel is meg lehet növelni az eredeti kártérítés összegét, melyekre Ön korábban nem is gondolt, no meg a biztosítója sem hívta fel rá a figyelmét.

Kárrendezéssel, balesetből származó károk kifizetésével,
biztosítási ügyintézéssel kapcsolatban van kérdése?

Adja meg elérhetőségét és visszahívjuk telefonon.
A beszélgetés során ki tudjuk deríteni, hogy jár-e Önnek magasabb összegű kárkifizetés,
mint amit a biztosítója eddig ajánlott.

Segítünk hozzájutni az elérhető legmagasabb kártérítési összegekhez!