Figyelem!

Szeretnénk felhívni a megbízással kapcsolatban néhány – FONTOS – dologra a figyelmét.

  • A Megbízás aláírása előtt kérje a kárrendező ügyintéző iroda PSZÁF engedélyét, mert ez is garanciát jelent Önnek, hogy a kár képviselete során esetlegesen elkövetett hibák miatt a Felügyelethez fordulhasson panaszával segítségért.
  • Aláírás előtt figyelmesen olvassa végig a Megbízási szerződést, különösen a fizetendő munkadíjra vonatkozó mellékletet.

Soha ne írjon alá olyan megbízást, amely nem tartalmazza az Ön által fizetendő munkadíjat!

Ne higgyen el olyan ígéretet,

  • mint: „.. néhány hónapon, maximum fél éven belül teljeskörű kártérítést kap, egyezségkötés mellett.” A súlyos személyi sérülések teljeskörű, hiánytalan elszámolásához az orvosi végállapot – ami a végleges kártérítés alapja orvos szakértői szempontból – a baleset időpontjához képest legkorábban egy év múlva kerül megállapításra. Az ilyen ígéret valótlan, ami az Ön megtévesztésére irányul, és a korai egyezség miatt az „azonnali” készpénzhez jutás reményében jelentős összegtől eshet el.
  • hogy azért magas az eljáró cégnek fizetendő munkadíja, mert az ő közreműködésükkel többszörösét fogja fizetni a biztosító.

Figyelem! Van olyan cég, amely az Ön kártérítésének közel a felét kéri el munkadíjként, ami azt jelenti, hogy ekkora összeget lesz kénytelen kifizetni az Önt jogosan megillető kártérítésből!