Vélemények rólunk

  5 star review  Írásos megkeresésemre gyorsan reagáltak. Egyértelmű információkat és tanácsokat kaptam kárügyem további menetével kapcsolatban.

  thumb Korfanti Barnabás
  2021-10-01

  5 star review  Szarvas kárral kapcsolatos ügyemet intézték a biztosítómmal,mivel az én terhemre kifizették jogtalanul a másik autó "kárát",mivel az állat átrepült a szemközti sávba egy autó elé. A biztosító meg akarta emelni a bonus malus fokozatomat.Sikeresen vissza állíttatták!!😀

  thumb Péter Smolár
  2021-07-15

  5 star review  A Büszi Kft-vel mint jogi képviseletet végző céggel maximálisan meg vagyok elégedve, teljes mértékben képviselték az érdekeimet. Bárkinek merem ajánlani hogy forduljon hozzájuk bizalommal.

  thumb Sándor Rácz
  2021-02-10

  5 star review  Buszvezető leszálláskor odacsukta az egész testemet még 2019- nyarán a buszajtóhoz. Hatalmas ütés ért, melynek fájdalmas nyomait a mai napig érzem a testemen, a vállaimban, a csípőcsontokon. Segítség nélkül tovább ment a busz. Az orvosi vizsgálat alkalmával derült ki, hogy három bordám eltörött. Interneten kerestem segítséget és a címükre írt levelemre azonnal választ is kaptam a Büszi Kárszakértő Irodából. Profi módon kezelték a balesettel kapcsolatos panaszom, majd egy személyes találkozás alkalmával a keletkezett iratanyagokat a cégvezető Viola átnézte, tanácsot adott és legnagyobb meglepetésemre ellenszolgáltatás nélkül segitett az orvos által megállapított 8 napon túl gyógyuló sérülesem kártérítési igényének elindításaban. A cégvezető szavai erőt adtak, megnyugtató és bíztató volt minden mondata, akinek maximális tisztelettel tartozom a kedvességéért, aki hatalmas szakmai tudással, tapasztalattal rendelkezik, akinek hálasan köszönöm a munkáját és jószívvel ajánlom minden bajba jutott sorstársamnak. Keressétek bátran a Büszi Kárszakértő Irodát.

  thumb mari sipos
  2021-11-15

  5 star review  Kárrendezési üggyel kapcsolatban kerestem fel a Céget. Végh Győző úrtól minden szükséges információt és tájékoztatást megkaptam, ezúton is hálásan köszönöm a segítségét. A legjobb szívvel ajánlom Mindenkinek!

  thumb Nóra Varga
  2021-07-28

  5 star review  Ajánlás alapján jutottam el hozzájuk, és bár a lakáskár nem tartozik a profiljukba, mégis készségesen segítettek, hogy eljussak az illetékes szervekhez. Nagyon sok hasznos és pontos információt kaptam, amiért leírhatatlanul hálás vagyok. És tették mindezt rendkívül kedves és segítőkészen. Nagyon ajánlom őket! Ha lehetne, 6 csillagot adnék.

  thumb Anita Horváth
  2022-03-17

  5 star review  Remek csapat! Nem voltak megválaszolatlan kérdések. Mindenre kiterjedő, alapos tájékoztatást kaptam.

  thumb negra
  2021-03-14

  5 star review  Gyors és korrekt hozzáállás, ügyintézés. Csak ajánlani tudom, akinek ilyen gondja lett! 🙂

  thumb Zoltán Kovács
  2021-07-27

  5 star review  Rendkívül korrektül intézték a kárügyemet. Magas szakmai szinten, naprakész tudással rendelkeznek az ott dolgozók. Mindamellett nagyon segítőkészek, türelmesek voltak velem, a számos, - hozzá nem értésemből adódó - kérdésemre mindig készséggel válaszoltak, továbbá az ügyem intézéséhez szükséges teendőimről is folyamatosan tájékoztattak, segítettek. Mindezt úgy, hogy a közlekedési balesetem pár nappal a költözésünk előtt történt ( másik megyébe, településre), így személyesen csak akkor tudtam a rendelkezésükre állni, amikor arra feltétlenül szükség volt. Ennek ellenére gyorsan haladtak az ügyemmel. A kártérítésem összegét számomra nagyon kedvezően, sikeresen intézték a másik biztosító társasággal. Gyakorlatilag, egészen a lezárásig nekem szinte semmi intézni valóm nem volt. Hálás vagyok Nekik és őszinte szívvel ajánlom majd másoknak az Irodájukat. Köszönöm!

  thumb Pircsi Pirinyó
  2022-01-21

  5 star review  Rendkívül segítőkészek, kedvesek, gyorsak,Ezúton is köszönöm a sok segítséget, amit kaptam csak ajánlani tudom őket!

  thumb György Jassó
  2021-05-21

  5 star review  Értékes jótanácsot kaptam tőlük gyorsan. Ezúton is hálás köszönetem érte, szívesen ajánlom a céget!

  thumb Szilárd Borsos
  2021-07-20

  5 star review  A kárszakértő nemcsak szakmailag adott hasznos, jó tanácsot, hanem jó pszichológus is volt. Köszönöm!

  thumb Mónika Répa
  2022-05-11

  5 star review  Egy elakadt biztosítási ügy kapcsán kerestem információkat a neten, honlapon keresztül küldtem nekik megkeresést, ismertetve az ügyemet. Másnap visszahívtak és részletes szakmai tájékoztatást kaptam.

  thumb Akos Piltmann
  2022-04-20

  5 star review  Szarvas kárral kapcsolatos ügyemet intézték a biztosítómmal,mivel az én terhemre kifizették jogtalanul a másik autó "kárát",mivel az állat átrepült a szemközti sávba egy autó elé. A biztosító meg akarta emelni a bonus malus fokozatomat.Sikeresen vissza állíttatták!!😀

  thumb Péter Smolár
  2021-08-28

  5 star review  Ma két éve, hogy balesetet szenvedtem, eltörött a gerincem. Hosszú rehabilitáció várt rám, miközben intéztem a károkozó biztosítójával az ügyeket. A rehabilitációs költségeim és a jövedelemkiesésem megtérítését. Pontosan egy évig vártam türelemmel a kártérítésre, mondanom sem kell, sikertelenül. Egy ismerősöm javaslatára kerestem fel a BÜSZI Kft-t, akik azonnal a segítségemre siettek, áttekintették az iratanyagomat, és profi módon segítették a biztosítóval folytatott kárrendezést. Nyolc hónap múlva kifizették a kárigényemet, többet, mint eredetileg kértem. Hálás szívvel gondolok mindarra a segítségre, amit az irodától, Violától kaptam. Igazi profizmust az ügykezelésben, gyorsaságot, körültekintést, realis kárigény megfogalmazását. Emberséget, együttérzést, támogatást. Ezúton is nagyon szépen köszönöm! Szeretettel ajánlom a BÜSZI Kft-t azoknak a sorstársaimnak, akik vétlen módon balesetet szenvedtek. Hihetünk magunkban, de be kell látni, ez is egy szakma, s érdemes az ügyek intézését profikra bízni. S ők azok! Köszönöm szépen mégegyszer!

  thumb Edit Bertalan
  2021-09-13

  5 star review  Vétlen félként szenvedtünk autóbalesetet. Az autónk gazdasági totálkáros lett, személyi sérülés is történt (szerencsére nem volt nagyon súlyos egyik sem). Mindkét esetben a BÜSZI Kft. képviselt bennünket már az elejétől. Nagyon sok terhet vettek le a vállunkról azzal, hogy mindent intéztek és biztos vagyok benne, hogy nélkülük nem kaptunk volna ekkora kártérítést. Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, de azért remélem, hogy soha többet nem lesz szükségem a munkájukra!

  thumb Henriette Benyovszkiné Elek
  2021-06-28

  5 star review  Tisztelt Végh Győző urat egy külföldi ügyel kapcsolatban kerestem meg, szaktudása segítőkészsége példa értékű, meleg szívvel ajánlom minden kedves embernek,akik kárrendezési ügyekben profi segítséget keresnek!

  thumb Kiss Alex
  2021-06-15

  5 star review  Egy autó totálkár ügyében kerestem meg az Irodát. Korrekt, gyors válaszadás, segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek jószívvel!

  thumb Lajos Eck
  2021-10-20

  5 star review  Kulfoldi rendszamu autoval volt balesetem. Nyaki gerinc serulesem volt/van,es mindvegig magas szakmai tudassal inteztek a karteritest.Turelmes kedves megbizhato. Meg 1x koszonom a segitseget. Csak ajanlani tudom mindenkinek aki magasszintu megbizhato gyors karugyintezest szeretne.

  thumb Otto Gyorgy
  2022-02-22

  5 star review  Végh Győző rendkívül segítőkész, illetve naprakész a kárrendezésben. Sajnálatos módon én csak azután vettem fel vele a kapcsolatot, hogy a biztosítóval nem tudtam dűlőre jutni. Azt javaslom mindenkinek, hogy tapasztalat híján egyből őket keresse fel a kárrendezés lebonyolításához, mert nagyon sok apró kis dolgon rengeteg pénztől el lehet esni. (Saját tapasztalat!) Ez mind elkerülhető, ha az ember vagy cég mögött egy ilyen szaktudással rendelkező profi csapat áll. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Győzőt, és a BÜSZI Kft. teljes csapatát!

  thumb Hajdú Ábel
  2021-03-26

  5 star review  Hosszú ideje húzódó káreseményem miatt kértem segítségüket, amelyet rövid idő alatt sikerült megoldaniuk. Korrekt ügyintézés - tájékoztatás

  thumb Sándor Polgár
  2021-05-19

  5 star review  Céges kisteherautónkat vétlenül totálkárosra törték még 2019 decemberében...a biztosítók ide-oda tologatták a papírokat, random fizettek valamilyen összegeket "kártérítés" címszóval, részletezés nélkül. Közel 2 év elteltével még mindig úgy éreztük, hogy nem teljes körű a kár rendezése, és ekkor a BÜSZi-hez fordultam. Az ő közreműködésükkel további mintegy 7-8 hónap alatt sikerült a közel fél millió forintos hátralékot bevasalni a biztosítótól. Köszönjük! Faktum Bútor Kft

  thumb Vas Árpád
  2022-05-13

  5 star review  Rendkívül segítőkészek, kedvesek, gyorsak, profik, emberségesek! Ezúton is köszönöm a rengeteg és óriási segítséget, amit kaptam az ügyem intézése során. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

  thumb Lilla Lugosi
  2021-04-28

  5 star review  Autóbalesetben szenvedtem sérülést a vétlen autó utasaként. A kártérítési ügyben képviselt a BÜSZI Kft. Munkájukkal nagyon meg voltam elégedve. Telefonon illetve e-mail-en keresztül tartottuk a kapcsolatot. Bármikor fordultam hozzájuk, mindig elérhetőek voltak és készségesen válaszoltak, mindenben segítettek. Ezúton is mégegyszer köszönök Nekik mindent! Csak ajánlani tudom Őket!

  thumb Magdolna Kissné Kerekes
  2021-02-01

  5 star review  Ilyen egy korrekt vállakozás. Mindig segitenek akár anyagi ellenszolgáltatás nélkül is. Tanácsaik alapján a biztosítók minden esetben nagyobb összegeket voltal hajlandóak kifizetni. Mindenképpen ajánlott. Ár érték arányban nagyon jó.

  thumb Szabolcs Tarjányi
  2021-03-12

  5 star review  A BÜSZI Kft. munkatársával, Espár Violával egy sajnálatos baleset apropóján ismerkedtünk meg. Az egész folyamat lebonyolítása során empatikus hozzáállást tapasztaltunk. Az információáramlás mindvégig zökkenőmentesen működött. A káreseménytől a kárügy lezárásáig maximális profizmust tapasztaltunk, amely mindenre kiterjedt. A bizalom mindvégig töretlen maradt. Köszönjük, hogy végig mellettünk tudhattunk egy ilyen megbízható partnert. További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

  thumb József Mágedli
  2021-06-21

  5 star review  Külföldi károkozó ügyében kerestem fel őket. Kedvesek, segítőkészek, és eredményesek. Nem leveleznek feleslegesen, korrekten és precízen dolgoznak, mindent megtesznek az ügyfél érdekében.

  thumb András Tóth
  2021-05-06

  5 star review  Feltettem nekik egy kédést és másnap egyből hívtak és elláttak jobbnál jobb tanácsokkal.Önzetlenül segítenek nem csak az anyagiak számítanak.

  thumb Illés Roland
  2021-10-07

  5 star review  Biztosítási ügyemben, levelemben leírtak kellő tanulmányozása, és értelmezése után, megkeresésükkor alapos, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, a további kapcsolattartás lehetőségével. Bárkinek ajánlható, korrekt partner.

  thumb László Hlaváthy
  2021-10-29