Vélemények rólunk

A kárszakértő nemcsak szakmailag adott hasznos, jó tanácsot, hanem jó pszichológus is volt. Köszönöm!

Mónika Répa Avatar Mónika Répa
2022-05-11

Rendkívül korrektül intézték a kárügyemet. Magas szakmai szinten, naprakész tudással rendelkeznek az ott dolgozók. Mindamellett nagyon segítőkészek, türelmesek voltak velem, a számos, - hozzá nem értésemből adódó - kérdésemre mindig készséggel válaszoltak, továbbá az ügyem intézéséhez szükséges teendőimről is folyamatosan tájékoztattak, segítettek. Mindezt úgy, hogy a közlekedési balesetem pár nappal a költözésünk előtt történt ( másik megyébe, településre), így személyesen csak akkor tudtam a rendelkezésükre állni, amikor arra feltétlenül szükség volt. Ennek ellenére gyorsan haladtak az ügyemmel. A kártérítésem összegét számomra nagyon kedvezően, sikeresen intézték a másik biztosító társasággal. Gyakorlatilag, egészen a lezárásig nekem szinte semmi intézni valóm nem volt. Hálás vagyok Nekik és őszinte szívvel ajánlom majd másoknak az Irodájukat. Köszönöm!

Pircsi Pirinyó Avatar Pircsi Pirinyó
2022-01-21

Írásos megkeresésemre gyorsan reagáltak. Egyértelmű információkat és tanácsokat kaptam kárügyem további menetével kapcsolatban.

Korfanti Barnabás Avatar Korfanti Barnabás
2021-10-01

Olyan készségesen álltak hozzá a megkeresésemhez, olyan alázattal, hogy mindenki csak tanulhat tőlük. Végh Győző elmondta, hogy a megkeresésem nem tartozik a profiljukhoz, kb. egy óra alatt azonban több telefon hívást is intézett az ügyemben. Vissza hívott és több alternatívát is felkínált. Mikor megkérdeztem, hogy mivel tartozom a munkájáért, csak nevetett. Máshol a telefont sem veszik fel előreutalás nélkül. Ő pedig nem fogadott el semmit. Ritka az ilyen ember, aki önzetlenül segít és megmozgatja a kapcsolatait, hogy segíthessen. Nem a haszonszerzést helyezi előtérbe. Ajánlom mindenkinek. Köszönöm nekik a segitséget Tisztelettel: Szappanosné Erika

Erika Szappanosné Cseke Avatar Erika Szappanosné Cseke
2024-01-04

Casco káreseménnyel kapcsolatban vitám volt a biztosítóval, és a BÜSZI Kft.-t kerestem meg kérdésemmel. Végh Győző rövid időn belül visszahívott, és korrekt, részletes tájkoztatást adott. Nem csak a saját álláspontját mondta el, hanem kikérte szakjogász kollégája véleményét is. Hasznos információkat kaptam, amire nem is gondoltam - hiába olvasom el a szerződésben foglaltakat, a buktatókra csak egy jártas jogász tudja felhívni a figyelmet. Köszönöm az önzetetlen segítséget!

Károly Majernik Avatar Károly Majernik
2022-09-08

Szarvas kárral kapcsolatos ügyemet intézték a biztosítómmal,mivel az én terhemre kifizették jogtalanul a másik autó "kárát",mivel az állat átrepült a szemközti sávba egy autó elé. A biztosító meg akarta emelni a bonus malus fokozatomat.Sikeresen vissza állíttatták!!?

Péter Smolár Avatar Péter Smolár
2021-07-15

"Bajban ismerszik meg a barát!" Ha külföldi autóval van baleseted, az első lélegzetvétel után keresd a BÜSZI-t! A biztosítók ügyintézése e dimenzióban tapasztalataim szerint legalábbis kihívások előtt áll. A BÜSZI gyors, érti a dolgát- és -állíthatom!- az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Mindenek felett! Kérd legalább a véleményét - csak jól járhatsz vele!

Füzi Péter Avatar Füzi Péter
2022-11-12

Buszvezető leszálláskor odacsukta az egész testemet még 2019- nyarán a buszajtóhoz. Hatalmas ütés ért, melynek fájdalmas nyomait a mai napig érzem a testemen, a vállaimban, a csípőcsontokon. Segítség nélkül tovább ment a busz. Az orvosi vizsgálat alkalmával derült ki, hogy három bordám eltörött. Interneten kerestem segítséget és a címükre írt levelemre azonnal választ is kaptam a Büszi Kárszakértő Irodából. Profi módon kezelték a balesettel kapcsolatos panaszom, majd egy személyes találkozás alkalmával a keletkezett iratanyagokat a cégvezető Viola átnézte, tanácsot adott és legnagyobb meglepetésemre ellenszolgáltatás nélkül segitett az orvos által megállapított 8 napon túl gyógyuló sérülesem kártérítési igényének elindításaban. A cégvezető szavai erőt adtak, megnyugtató és bíztató volt minden mondata, akinek maximális tisztelettel tartozom a kedvességéért, aki hatalmas szakmai tudással, tapasztalattal rendelkezik, akinek hálasan köszönöm a munkáját és jószívvel ajánlom minden bajba jutott sorstársamnak. Keressétek bátran a Büszi Kárszakértő Irodát.

mari sipos Avatar mari sipos
2021-11-15

Károsultként kerestem fel a Büszi Kft-t, aki levelem kézhezvétele után azonnal felkerestek telefonon és részletes, pontos tájékoztatást adtak arról, hogy milyen lehetőségeim vannak, mire vagyok jogosult az ügy kapcsán, és mire számíthatok a károkozó biztosítójával folytatott egyeztetések folyamán. Végh Győző az addigi ismereteimet pontosította valamint ki is egészítette, így magabiztosan tudom már felkeresni a további részletekkel a biztosító irodát. Hálás köszönet érte! Jó szívvel ajánlom Őket!

Ákos Gőbölös Avatar Ákos Gőbölös
2023-06-05

Precíz,kitartó,segítőkész csapat. Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, csak ajánlani tudom Őket! Mindig, mindennel kapcsolatban megfelelő, pontos tájékoztatást kaptam, valóban nagy segítség volt a közbenjárásuk.

Sándorné László Avatar Sándorné László
2023-11-22

Misi vagyok! Belgiumban Italosan 125 km-rel Hátulról Belém Száguldott Fékezés nélkül egy "Italos"Belga!Opel Astrám Totálkáros lett!Én Berepültem a Szántóföldre!Szerencsémre nem oldalt forgott a kocsim és saját Lábamon másztam ki a összetört kocsimból!Belga Orvosok és a Rendőrök Segítőkészek voltak!Orvosok Elmondták,hogy Tolókocsiba is Kerülhettem volna vagy Még Rosszabb!!!!!Most Talán Irni sem Tudnék!!!Szerencsére Megtaláltam BÜSZI Kárrendezési Irodát!Maximálisan Intézték az Ügyemet /Kocsim Haza Szállítását és az Eü-vel kapcsolatos felmerülő Kárigényemet!/Teljes mértékben megvagyok Elégedve az Ügyintézésükkel!Kifejezetten Galambos Eszter munkájával aki ügyemet Intézte!Nyugodt Szívvel AJÁNLOM Mindenkinek ezt a Kárrendezési Irodát!!!! Még egyszer Köszönöm a Korrekt Ügyintézésüket Ügyemben!!!! Üdvözlettel:Misi

Mihály Soproni Avatar Mihály Soproni
2023-06-07

Email-ben történt érdeklődésemre fél napon belül válaszoltak. Telefonon, kimerítően elmondták a lehetőségeimet, mindössze egy "köszönömért" cserébe. Üdítő volt megtapasztalni ebben az anyagias világban. Így ismét megköszönném a segítségüket és bátran ajánlom Őket minden károsultnak!

Gergely Baranyai Avatar Gergely Baranyai
2023-05-25

Egy elakadt biztosítási ügy kapcsán kerestem információkat a neten, honlapon keresztül küldtem nekik megkeresést, ismertetve az ügyemet. Másnap visszahívtak és részletes szakmai tájékoztatást kaptam.

Akos Piltmann Avatar Akos Piltmann
2022-04-20

Férjem anyukájának balesete miatt vettem fel a kapcsolatot a Büszivel.Minden téren maximális segítséget kaptunk tőlük, nem csak szakmai, de EMBERI hozzáállásban is.Hálás köszönet érte!????Mindenkinek ajánlom a velük való együttműködést ha bajba kerülnének. Németh Mária

Mária Németh Avatar Mária Németh
2023-08-04

Motoros közlekedési baleset károsultjaként vettem fel a BÜSZI Kft-vel a kapcsolatot. Közel 3 éves procedúra a hetekben zárult le. Mindvégig segítőkészek, kedvesek, türelmesek voltak. 100% Precizitás jellemzi Őket, családias hangulatú ügymenet volt végig, minden lehetőségre felhívták a figyelmemet, ha akarnék sem tudnék egy rossz pillanatot sem kiragadni az egész ügyintézésből. Tökéletes! Köszönöm szépen az eddigi Munkáitokat, kitartást és sok sikert a továbbiakban. Üdvözlettel: Farkas Márk

Márk Farkas Avatar Márk Farkas
2023-08-21

Közlekedési balesetet követően kerestem fel a BÜSZI Kft-t, akik szinte azonnal reagáltak a megkeresésemre és hamarosan elindították a kárrendezési folyamatot. A kezdetektől fogva nagyon segítőkészen és empatikusan kezelték a helyzetet, igyekeztek minden részletről tájékoztatni, új szempontokat behozni a kárigénybe, amikre én magamtól biztos nem gondoltam volna. Kérdéseimre mindig gyors és részletes választ kaptam. Külön szeretném megköszönni Anita munkáját, aki a szakmai szempontokon túl olyan figyelmet és támogatást nyújtott, valamint olyan alázattal és lelkiismerettel végezte a munkáját, amit ritkán tapasztalni bármilyen jellegű ügyintézés során.

Nelli Cs Avatar Nelli Cs
2023-01-26

Kárrendezési üggyel kapcsolatban kerestem fel a Céget. Végh Győző úrtól minden szükséges információt és tájékoztatást megkaptam, ezúton is hálásan köszönöm a segítségét. A legjobb szívvel ajánlom Mindenkinek!

Nóra Varga Avatar Nóra Varga
2021-07-28

2018-ban volt súlyos autóbalesetem többszörös gerinccsigolya töréssel. A BÜSZI Kft. segítségét kértem a biztosítóval szemben támasztott kárigény rendezésére. Nem volt korábban balesetem, sem ebből jövő kárigényem. Keglovics Ügyvédnő és Viola nagyon készségesek voltak, minden kérdésemre válaszoltak az ügymenettel, lehetőségekkel, összegekkel, közvetítői eljárással és baleseti joggal kapcsolatban. Sajnos az 5 évig húzódó ügyemben a biztosító sokáig nem értékelte reálisan sem a maradandó gerincsérülésemet, és más sérülésemet. Andrea és Viola segítségével sikerült független orvosszakértői véleményt készíttetni, és ezáltal a kártérítési összeget a hétszeresére növelni. A BÜSZI Kft. profi segítsége, így az ügyvédi háttér, és baleseti jogi tudás nélkül úgy gondolom, hogy biztosító az eredeti összeget sem ajánlotta volna meg. Teljesen elégedett vagyok, csak ajánlani tudom őket!

Attila Horváth Avatar Attila Horváth
2023-10-27

Személyi és anyagi kárral járó motorbalesetemmel kapcsolatban kerestem meg a Büszi Kft.-t. Segítőkészen végigvezettek a teljes folyamaton és azt hiszem sokkal nagyobb mértékű kártérítést sikerült általuk kiharcolni, mint, amit egyedül elértem volna.

Attila Decsi Avatar Attila Decsi
2022-07-21

A Büszi Kft-vel mint jogi képviseletet végző céggel maximálisan meg vagyok elégedve, teljes mértékben képviselték az érdekeimet. Bárkinek merem ajánlani hogy forduljon hozzájuk bizalommal.

Sándor Rácz Avatar Sándor Rácz
2021-02-10

Autóbalesetben szenvedtem sérülést a vétlen autó utasaként. A kártérítési ügyben képviselt a BÜSZI Kft. Munkájukkal nagyon meg voltam elégedve. Telefonon illetve e-mail-en keresztül tartottuk a kapcsolatot. Bármikor fordultam hozzájuk, mindig elérhetőek voltak és készségesen válaszoltak, mindenben segítettek. Ezúton is mégegyszer köszönök Nekik mindent! Csak ajánlani tudom Őket!

Magdolna Kissné Kerekes Avatar Magdolna Kissné Kerekes
2021-02-01

Autóbuszon utazva, vészfékezés miatt szenvedtem balesetet. Megkerestem a BÜSZI Kft irodáját. Nehézkesen indult a képviselet. Egyik ügyintézőtől került az "ügyem" a másikhoz, majd került volna egy harmadik képviselőhöz. Több hónap elteltével kézbe vette az ügyet Espár Viola cégvezető. Rátermettsége, sok éves tapasztalata eredményeképpen lendületet kapott a kárrendezési ügyem. Viola szakmai tudása, az ügyfél iránti odafigyelése lépésről-lépésre vitte az ügyemet előre. Segítőkészségének köszönhetően a kárrendezés lezárult. Külön köszönöm Violának a munkáját. A BÜSZI Kft-t mindenkinek csak ajánlani tudom kárrendezés ügyben.

Katona Jánosné Avatar Katona Jánosné
2023-03-19

Gyorsan felvették velem a kapcsolatot és precíz, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A türelmes, segítőkész, támogató hozzáállást és a tanácsokat ezúton is nagyon köszönöm! Szívből ajánlom őket!

Viktória Iványi Avatar Viktória Iványi
2024-04-04

Céges kisteherautónkat vétlenül totálkárosra törték még 2019 decemberében...a biztosítók ide-oda tologatták a papírokat, random fizettek valamilyen összegeket "kártérítés" címszóval, részletezés nélkül. Közel 2 év elteltével még mindig úgy éreztük, hogy nem teljes körű a kár rendezése, és ekkor a BÜSZi-hez fordultam. Az ő közreműködésükkel további mintegy 7-8 hónap alatt sikerült a közel fél millió forintos hátralékot bevasalni a biztosítótól. Köszönjük! Faktum Bútor Kft

Vas Árpád Avatar Vas Árpád
2022-05-13

Egy autó totálkár ügyében kerestem meg az Irodát. Korrekt, gyors válaszadás, segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek jószívvel!

Lajos Eck Avatar Lajos Eck
2021-10-20

Tömegközlekedési baleset sértettjeként kerestem fel a Büszi kft-t, akit nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek bármilyen kárrendezési ügyben, itt is és a közvetlen környezetemben is. Maximális odafigyelést, és széleskörű tájékoztatást, segítséget kaptam, és ezáltal sikeresen zárult le az amúgy nem túl szerencsés balesetem kártérítési ügye. Külön szeretném kiemelni Espár Viola professzionális tanácsait, segítőkészségét, végtelen kedvességét, amiért nagyon hálás vagyok, és nagyon szépen köszönöm neki! ???? Egy szóval: Ha kárrendezési ügyről van szó, csakis a Büszi kft!

Molnar Aniko Avatar Molnar Aniko
2023-02-19

Remek csapat! Nem voltak megválaszolatlan kérdések. Mindenre kiterjedő, alapos tájékoztatást kaptam.

negra Avatar negra
2021-03-14

Szarvas kárral kapcsolatos ügyemet intézték a biztosítómmal,mivel az én terhemre kifizették jogtalanul a másik autó "kárát",mivel az állat átrepült a szemközti sávba egy autó elé. A biztosító meg akarta emelni a bonus malus fokozatomat.Sikeresen vissza állíttatták!!?

Péter Smolár Avatar Péter Smolár
2021-08-28

Vétlen félként szenvedtünk autóbalesetet. Az autónk gazdasági totálkáros lett, személyi sérülés is történt (szerencsére nem volt nagyon súlyos egyik sem). Mindkét esetben a BÜSZI Kft. képviselt bennünket már az elejétől. Nagyon sok terhet vettek le a vállunkról azzal, hogy mindent intéztek és biztos vagyok benne, hogy nélkülük nem kaptunk volna ekkora kártérítést. Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, de azért remélem, hogy soha többet nem lesz szükségem a munkájukra!

Henriette Benyovszkiné Elek Avatar Henriette Benyovszkiné Elek
2021-06-28

Ma két éve, hogy balesetet szenvedtem, eltörött a gerincem. Hosszú rehabilitáció várt rám, miközben intéztem a károkozó biztosítójával az ügyeket. A rehabilitációs költségeim és a jövedelemkiesésem megtérítését. Pontosan egy évig vártam türelemmel a kártérítésre, mondanom sem kell, sikertelenül. Egy ismerősöm javaslatára kerestem fel a BÜSZI Kft-t, akik azonnal a segítségemre siettek, áttekintették az iratanyagomat, és profi módon segítették a biztosítóval folytatott kárrendezést. Nyolc hónap múlva kifizették a kárigényemet, többet, mint eredetileg kértem. Hálás szívvel gondolok mindarra a segítségre, amit az irodától, Violától kaptam. Igazi profizmust az ügykezelésben, gyorsaságot, körültekintést, realis kárigény megfogalmazását. Emberséget, együttérzést, támogatást. Ezúton is nagyon szépen köszönöm! Szeretettel ajánlom a BÜSZI Kft-t azoknak a sorstársaimnak, akik vétlen módon balesetet szenvedtek. Hihetünk magunkban, de be kell látni, ez is egy szakma, s érdemes az ügyek intézését profikra bízni. S ők azok! Köszönöm szépen mégegyszer!

Edit Bertalan Avatar Edit Bertalan
2021-09-13

Megkeresésemre max.24 órán belül már reagáltak is! Végh Győzővel volt szerencsém beszélni aki minden kérdésemre teljes körű felvilágosítást adott motor balesetemmel kapcsoltban. Megbízás nem lett, mert a kapott információk alapján én is el tudtam intézni a biztosítóval kárigényemet. A mai világban ritka ez az önzetlen segítség nyújtás, ezúton is köszönöm szépen!! Ajánlom mindenkinek, hogy forduljanak a Büszi Kft- hez bizalommal! Szabó Nikolett

Nikolett Szabó Avatar Nikolett Szabó
2023-09-07

Végh Győző rendkívül segítőkész, illetve naprakész a kárrendezésben. Sajnálatos módon én csak azután vettem fel vele a kapcsolatot, hogy a biztosítóval nem tudtam dűlőre jutni. Azt javaslom mindenkinek, hogy tapasztalat híján egyből őket keresse fel a kárrendezés lebonyolításához, mert nagyon sok apró kis dolgon rengeteg pénztől el lehet esni. (Saját tapasztalat!) Ez mind elkerülhető, ha az ember vagy cég mögött egy ilyen szaktudással rendelkező profi csapat áll. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Győzőt, és a BÜSZI Kft. teljes csapatát!

Hajdú Ábel Avatar Hajdú Ábel
2021-03-26

Rendkívül segítőkészek, kedvesek, gyorsak, profik, emberségesek! Ezúton is köszönöm a rengeteg és óriási segítséget, amit kaptam az ügyem intézése során. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Lilla Lugosi Avatar Lilla Lugosi
2021-04-28

A **** ****** KÖBE biztosítóval való küzdés közben emailt írtam az irodának tanácsért. Visszahívtak fél órán belül, korrekt, egyenes válaazokat, tanácsokat kaptam felesleges sallangok és kamuzás nélkül, írásban is megerősítve. Eddig keresgéltem, de most már tudom kihez kell fordulnom ha ne adj' Isten megint ilyen problémám lesz, és azokat is hozzájuk küldöm nyugodt szívvel, akik szakértőket keresnek ilyen ügyben.

Rendszerház Kft Petium Avatar Rendszerház Kft Petium
2024-02-06

Szeptember végén totálkáros lett az autóm, előzetes casco -ra jelentettem be a kárt. Mivel a baleset okozója ellen bírósági eljárás indult, és kissé zavarosnak látszott a casco-kgfb összefonódás, felvettem a kapcsolatot a Büszi Kft-vel. Hétvégén írtam e-mailt, az első munkanap reggelén visszahívtak, és nagyon korrekten, részletesen elmagyarázták a biztosítókkal, illetve biztosítással kapcsolatos teendőimet. A beszélgetés közben felmerült kérdéseimet is megválaszolták, mindezt térítésmentesen, természetesen nyitva hagyva a lehetőséget, hogy amennyiben az ügy kezelése során problémákba ütköznék, keressem fel őket bátran.

Peter Bodi Avatar Peter Bodi
2022-10-13

Ilyen egy korrekt vállakozás. Mindig segitenek akár anyagi ellenszolgáltatás nélkül is. Tanácsaik alapján a biztosítók minden esetben nagyobb összegeket voltal hajlandóak kifizetni. Mindenképpen ajánlott. Ár érték arányban nagyon jó.

Szabolcs Tarjányi Avatar Szabolcs Tarjányi
2021-03-12

Gyors és korrekt hozzáállás, ügyintézés. Csak ajánlani tudom, akinek ilyen gondja lett! ?

Zoltán Kovács Avatar Zoltán Kovács
2021-07-27

Külföldi baleset után kerestem meg a cèget.Az ügyintézőm PACZÓK MAKRA KRISZTINA.Teljes profizmus,gyors ügyintèzès.Ne legyen rá szüksèg,de ha baj van,mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Gábor Tanács Avatar Gábor Tanács
2024-03-09

Rendkívül segítőkészek, kedvesek, gyorsak,Ezúton is köszönöm a sok segítséget, amit kaptam csak ajánlani tudom őket!

György Jassó Avatar György Jassó
2021-05-21

Rendkívül gyorsak és precízek. Nekem "csak" tanács kellett, de sok jó tanácsot kaptam a kárrendezésre vonatkozóan. Ajánlom mindenkinek, hogy forduljanak hozzájuk bizalommal!

Judit Németh Avatar Judit Németh
2024-02-15

Ajánlás alapján jutottam el hozzájuk, és bár a lakáskár nem tartozik a profiljukba, mégis készségesen segítettek, hogy eljussak az illetékes szervekhez. Nagyon sok hasznos és pontos információt kaptam, amiért leírhatatlanul hálás vagyok. És tették mindezt rendkívül kedves és segítőkészen. Nagyon ajánlom őket! Ha lehetne, 6 csillagot adnék.

Anita Horváth Avatar Anita Horváth
2022-03-17

Feltettem nekik egy kédést és másnap egyből hívtak és elláttak jobbnál jobb tanácsokkal.Önzetlenül segítenek nem csak az anyagiak számítanak.

Illés Roland Avatar Illés Roland
2021-10-07

Közúti baleset sértettjeként kerestem fel a BÜSZI Kft-t, melyet követően hamar felvették velem telefonon a kapcsolatot, egyeztettük a balesetem részleteit és az egyéb fontosabb tudnivalókat. Profi szinten képviseltek az ügyem során, rengeteg segítséget és jogi támogatást kaptam az irodától. Hálásan köszönöm az ügyemben tett képviseletet, segítségnyújtást, támogatást a BÜSZI Kft-nek! Külön szeretném megköszönni Espár Viola munkáját, aki folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot, és mindig jelezte részemre, hogy áll a kártérítési ügy, hogyan tudunk tovább menni az ügyben. Amit az iroda ígért, azt maradéktalanul be is tartották, így nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem feltétlen jártas a jogi kérdésekben, de szeretné profikra bízni a kártérítési ügyét!

Dániel Czirbesz Avatar Dániel Czirbesz
2023-01-08

A BÜSZI Kft. munkatársával, Espár Violával egy sajnálatos baleset apropóján ismerkedtünk meg. Az egész folyamat lebonyolítása során empatikus hozzáállást tapasztaltunk. Az információáramlás mindvégig zökkenőmentesen működött. A káreseménytől a kárügy lezárásáig maximális profizmust tapasztaltunk, amely mindenre kiterjedt. A bizalom mindvégig töretlen maradt. Köszönjük, hogy végig mellettünk tudhattunk egy ilyen megbízható partnert. További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

József Mágedli Avatar József Mágedli
2021-06-21

Ausztriában volt autóbalesetem ami miatt kerestem fel a céget. Megkeresésem után kb 24 óra ha eltelt és felvették velem a kapcsolatot. Mindenben nagyon segítőkészek voltak és minden egyes apró kis részletre is figyeltek, kitértek. Ha esetleg 1 vagy 2 nap telt el és én nem válaszoltam bármi okból az emailre amit küldtek azonnal hívtak. Bármi kérdésem volt készségesen a rendelkezésemre álltak. Sikeresen a mai nap lezárult az ügy. A személyi sérülésemre is sikerült kártérítést kapnom amihez sok reményt nem fűztem. Nagyon örülök, hogy a céget választottam a legjobb döntésem volt. Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással. Mindenkinek ajánlom őket!

Helga Dolgos Avatar Helga Dolgos
2023-10-12

Kulfoldi rendszamu autoval volt balesetem. Nyaki gerinc serulesem volt/van,es mindvegig magas szakmai tudassal inteztek a karteritest.Turelmes kedves megbizhato. Meg 1x koszonom a segitseget. Csak ajanlani tudom mindenkinek aki magasszintu megbizhato gyors karugyintezest szeretne.

Otto Gyorgy Avatar Otto Gyorgy
2022-02-22

Káresettel kapcsolatban kerestem meg a Kft.-t. Én voltam a károsult és az autó a totálkár és a javíthatóság határán táncolt. Végül GTK lett mivel a biztosító által megadott javíthatósági határt meghaladta a tényleges javítási költség. Telefonon és e-mailben is kaptam tanácsokat mire kell figyelnem. Mivel az ügy belföldi eset volt és relatív egyszerű / egyértelmű így nem kellett ügyet indítanom náluk, a kapott tanácsokkal szépen végig tudtam magam vezetni az kárrendezést. Hálás köszönet a segítségért!

István Bogdán Avatar István Bogdán
2024-01-09

Tisztelt Végh Győző urat egy külföldi ügyel kapcsolatban kerestem meg, szaktudása segítőkészsége példa értékű, meleg szívvel ajánlom minden kedves embernek,akik kárrendezési ügyekben profi segítséget keresnek!

Kiss Alex Avatar Kiss Alex
2021-06-15

A káresetem nem kapcsolódott a cég profiljába, mégis korrekt tájékoztatást kaptam általános informáciokról. Köszönöm! Üdv.: István

Majer István Avatar Majer István
2022-08-18

Autóbalesetem kapcsán kerestem meg őket, korrektek, kedvesek, mindenkinek ajánlom. Amit kaptam összeget kb. 2/3-át nekik köszönhetem. Igyekeznek a legtöbbet kihozni a káresetekből. Mindig minden kérdésemre hamar választ kaptam. Nagyon segítőkészek.

Adrienn Szabó Avatar Adrienn Szabó
2023-04-27

A honlapjukon keresztül vettem fel velük a kapcsolatot, miután a biztosító több hónapos huzavona után totálkárra vette az autómat. Azonnal - még aznap! - visszahívtak telefonon és részletes iránymutatást adtak. Azóta számtalan e-mail és telefonváltás történt, valamint személyes találkozóra is sor került. Külön kiemelném Espár Viola felbecsülhetetlen segítségét és támogatását! Őszintén és bátran ajánlom mindenkinek a BÜSZI Kft-t!

Bellovics Judit Avatar Bellovics Judit
2023-03-16

Biztosítási ügyemben, levelemben leírtak kellő tanulmányozása, és értelmezése után, megkeresésükkor alapos, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, a további kapcsolattartás lehetőségével. Bárkinek ajánlható, korrekt partner.

László Hlaváthy Avatar László Hlaváthy
2021-10-29

Gépjármű töréskár és személyi sérülés kapcsán kerestem fel az irodát. A gépjárműkárban térítésmentesen segítettek, tájékoztattak, hogy milyen tételekre nyújthatok még be kárigényt, a személyi sérülésre pedig végül olyan kártérítést kaptam a biztosítótól, amelyre álmomban nem gondoltam volna. Viola, a cégvezető nagyon támogatóan, empatikusan állt hozzám, pontosan elmagyarázta, hogy milyen iratokra van szükség a kártérítési igény benyújtásához és kihozta a helyzetből azt, amit csak lehetett.

Dóra Tóthi Avatar Dóra Tóthi
2022-07-11

Hosszú ideje húzódó káreseményem miatt kértem segítségüket, amelyet rövid idő alatt sikerült megoldaniuk. Korrekt ügyintézés - tájékoztatás

Sándor Polgár Avatar Sándor Polgár
2021-05-19

Külföldi károkozó ügyében kerestem fel őket. Kedvesek, segítőkészek, és eredményesek. Nem leveleznek feleslegesen, korrekten és precízen dolgoznak, mindent megtesznek az ügyfél érdekében.

András Tóth Avatar András Tóth
2021-05-06

Péter: Egy motoros közlekedési baleset kapcsán, ismeretlenül vettem fel velük a kapcsolatot, ezek után a kárügy lezárásig végig segítették a dolgaimat, felügyelték a velem kapcsolatos minden kártérítési és egyéb a baleset miatti hivatalos eljárásokat, 2,5 éven keresztül! Maradandó károsodásom volt, ezért is fontos volt számomra, hogy valaki (kik) megfelelő szakértelemmel és tudással vigyék végig az egész folyamatot (jogi procedúrák, képviseletek, stb.): az elejétől a rendőrségi kihallgatástól megkezdve, a szakorvosi felülvizsgálaton keresztül, a biztosítóval való (jogi és ütközéses tárgyalásokra gondolva) vitáig! Szóval, köszönöm szépen, velem mindig előzékenyek és türelmesek voltak :-), mindig megkaptam szükséges tájékoztatásokat, végig "fogták a kezemet"!

Tur Kft Hegyalja Avatar Tur Kft Hegyalja
2023-03-29

Édesapám segédmotorral szenvedett balesetet. Nagyon szépen köszönjük az odaadó és szakértő munkájukat az ügyintézéssel kapcsolatban. Azt a magas szintű szakmai tudást és segítséget, mellyel ügyünket képviselték. Külön meg szeretnénk köszönni Czinka-Hajdu Kata és Szántó József kárügyintézők lelkiismeretes munkáját!

Tímea Ilona Toldiné Szabó Avatar Tímea Ilona Toldiné Szabó
2022-09-29

Kapcsolatfelvétel utáni másnap ígéretük szerint visszahívtak ,tájékoztattak lehetőségeimről .Az én esetembe megeggyezés lenne elfogadható .Korrekt tájékoztatást kaptam.

István Krasznai Avatar István Krasznai
2023-07-28

Értékes jótanácsot kaptam tőlük gyorsan. Ezúton is hálás köszönetem érte, szívesen ajánlom a céget!

Szilárd Borsos Avatar Szilárd Borsos
2021-07-20