Vélemények rólunk

Ilyen egy korrekt vállakozás. Mindig segitenek akár anyagi ellenszolgáltatás nélkül is. Tanácsaik alapján a biztosítók minden esetben nagyobb összegeket voltal hajlandóak kifizetni. Mindenképpen ajánlott. Ár érték arányban nagyon jó.

thumb Szabolcs Tarjányi
2021-03-12

Casco káreseménnyel kapcsolatban vitám volt a biztosítóval, és a BÜSZI Kft.-t kerestem meg kérdésemmel. Végh Győző rövid időn belül visszahívott, és korrekt, részletes tájkoztatást adott. Nem csak a saját álláspontját mondta el, hanem kikérte szakjogász kollégája véleményét is. Hasznos információkat kaptam, amire nem is gondoltam - hiába olvasom el a szerződésben foglaltakat, a buktatókra csak egy jártas jogász tudja felhívni a figyelmet. Köszönöm az önzetetlen segítséget!

thumb Károly Majernik
2022-09-08

A káresetem nem kapcsolódott a cég profiljába, mégis korrekt tájékoztatást kaptam általános informáciokról. Köszönöm! Üdv.: István

thumb Majer István
2022-08-18

Autóbalesetben szenvedtem sérülést a vétlen autó utasaként. A kártérítési ügyben képviselt a BÜSZI Kft. Munkájukkal nagyon meg voltam elégedve. Telefonon illetve e-mail-en keresztül tartottuk a kapcsolatot. Bármikor fordultam hozzájuk, mindig elérhetőek voltak és készségesen válaszoltak, mindenben segítettek. Ezúton is mégegyszer köszönök Nekik mindent! Csak ajánlani tudom Őket!

thumb Magdolna Kissné Kerekes
2021-02-01

Édesapám segédmotorral szenvedett balesetet. Nagyon szépen köszönjük az odaadó és szakértő munkájukat az ügyintézéssel kapcsolatban. Azt a magas szintű szakmai tudást és segítséget, mellyel ügyünket képviselték. Külön meg szeretnénk köszönni Czinka-Hajdu Kata és Szántó József kárügyintézők lelkiismeretes munkáját!

thumb Tímea Ilona Toldiné Szabó
2022-09-29

Rendkívül segítőkészek, kedvesek, gyorsak,Ezúton is köszönöm a sok segítséget, amit kaptam csak ajánlani tudom őket!

thumb György Jassó
2021-05-21

Kulfoldi rendszamu autoval volt balesetem. Nyaki gerinc serulesem volt/van,es mindvegig magas szakmai tudassal inteztek a karteritest.Turelmes kedves megbizhato. Meg 1x koszonom a segitseget. Csak ajanlani tudom mindenkinek aki magasszintu megbizhato gyors karugyintezest szeretne.

thumb Otto Gyorgy
2022-02-22

Szeptember végén totálkáros lett az autóm, előzetes casco -ra jelentettem be a kárt. Mivel a baleset okozója ellen bírósági eljárás indult, és kissé zavarosnak látszott a casco-kgfb összefonódás, felvettem a kapcsolatot a Büszi Kft-vel. Hétvégén írtam e-mailt, az első munkanap reggelén visszahívtak, és nagyon korrekten, részletesen elmagyarázták a biztosítókkal, illetve biztosítással kapcsolatos teendőimet. A beszélgetés közben felmerült kérdéseimet is megválaszolták, mindezt térítésmentesen, természetesen nyitva hagyva a lehetőséget, hogy amennyiben az ügy kezelése során problémákba ütköznék, keressem fel őket bátran.

thumb Peter Bodi
2022-10-13

Szarvas kárral kapcsolatos ügyemet intézték a biztosítómmal,mivel az én terhemre kifizették jogtalanul a másik autó "kárát",mivel az állat átrepült a szemközti sávba egy autó elé. A biztosító meg akarta emelni a bonus malus fokozatomat.Sikeresen vissza állíttatták!!?

thumb Péter Smolár
2021-08-28

Remek csapat! Nem voltak megválaszolatlan kérdések. Mindenre kiterjedő, alapos tájékoztatást kaptam.

thumb negra
2021-03-14

Közúti baleset sértettjeként kerestem fel a BÜSZI Kft-t, melyet követően hamar felvették velem telefonon a kapcsolatot, egyeztettük a balesetem részleteit és az egyéb fontosabb tudnivalókat. Profi szinten képviseltek az ügyem során, rengeteg segítséget és jogi támogatást kaptam az irodától. Hálásan köszönöm az ügyemben tett képviseletet, segítségnyújtást, támogatást a BÜSZI Kft-nek! Külön szeretném megköszönni Espár Viola munkáját, aki folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot, és mindig jelezte részemre, hogy áll a kártérítési ügy, hogyan tudunk tovább menni az ügyben. Amit az iroda ígért, azt maradéktalanul be is tartották, így nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem feltétlen jártas a jogi kérdésekben, de szeretné profikra bízni a kártérítési ügyét!

thumb Dániel Czirbesz
2023-01-08

Külföldi károkozó ügyében kerestem fel őket. Kedvesek, segítőkészek, és eredményesek. Nem leveleznek feleslegesen, korrekten és precízen dolgoznak, mindent megtesznek az ügyfél érdekében.

thumb András Tóth
2021-05-06

Rendkívül korrektül intézték a kárügyemet. Magas szakmai szinten, naprakész tudással rendelkeznek az ott dolgozók. Mindamellett nagyon segítőkészek, türelmesek voltak velem, a számos, - hozzá nem értésemből adódó - kérdésemre mindig készséggel válaszoltak, továbbá az ügyem intézéséhez szükséges teendőimről is folyamatosan tájékoztattak, segítettek. Mindezt úgy, hogy a közlekedési balesetem pár nappal a költözésünk előtt történt ( másik megyébe, településre), így személyesen csak akkor tudtam a rendelkezésükre állni, amikor arra feltétlenül szükség volt. Ennek ellenére gyorsan haladtak az ügyemmel. A kártérítésem összegét számomra nagyon kedvezően, sikeresen intézték a másik biztosító társasággal. Gyakorlatilag, egészen a lezárásig nekem szinte semmi intézni valóm nem volt. Hálás vagyok Nekik és őszinte szívvel ajánlom majd másoknak az Irodájukat. Köszönöm!

thumb Pircsi Pirinyó
2022-01-21

Ajánlás alapján jutottam el hozzájuk, és bár a lakáskár nem tartozik a profiljukba, mégis készségesen segítettek, hogy eljussak az illetékes szervekhez. Nagyon sok hasznos és pontos információt kaptam, amiért leírhatatlanul hálás vagyok. És tették mindezt rendkívül kedves és segítőkészen. Nagyon ajánlom őket! Ha lehetne, 6 csillagot adnék.

thumb Anita Horváth
2022-03-17

Értékes jótanácsot kaptam tőlük gyorsan. Ezúton is hálás köszönetem érte, szívesen ajánlom a céget!

thumb Szilárd Borsos
2021-07-20

Gépjármű töréskár és személyi sérülés kapcsán kerestem fel az irodát. A gépjárműkárban térítésmentesen segítettek, tájékoztattak, hogy milyen tételekre nyújthatok még be kárigényt, a személyi sérülésre pedig végül olyan kártérítést kaptam a biztosítótól, amelyre álmomban nem gondoltam volna. Viola, a cégvezető nagyon támogatóan, empatikusan állt hozzám, pontosan elmagyarázta, hogy milyen iratokra van szükség a kártérítési igény benyújtásához és kihozta a helyzetből azt, amit csak lehetett.

thumb Dóra Tóthi
2022-07-11

Tömegközlekedési baleset sértettjeként kerestem fel a Büszi kft-t, akit nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek bármilyen kárrendezési ügyben, itt is és a közvetlen környezetemben is. Maximális odafigyelést, és széleskörű tájékoztatást, segítséget kaptam, és ezáltal sikeresen zárult le az amúgy nem túl szerencsés balesetem kártérítési ügye. Külön szeretném kiemelni Espár Viola professzionális tanácsait, segítőkészségét, végtelen kedvességét, amiért nagyon hálás vagyok, és nagyon szépen köszönöm neki! ???? Egy szóval: Ha kárrendezési ügyről van szó, csakis a Büszi kft!

thumb Molnar Aniko
2023-02-19

"Bajban ismerszik meg a barát!" Ha külföldi autóval van baleseted, az első lélegzetvétel után keresd a BÜSZI-t! A biztosítók ügyintézése e dimenzióban tapasztalataim szerint legalábbis kihívások előtt áll. A BÜSZI gyors, érti a dolgát- és -állíthatom!- az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Mindenek felett! Kérd legalább a véleményét - csak jól járhatsz vele!

thumb Füzi Péter
2022-11-12

Feltettem nekik egy kédést és másnap egyből hívtak és elláttak jobbnál jobb tanácsokkal.Önzetlenül segítenek nem csak az anyagiak számítanak.

thumb Illés Roland
2021-10-07

A Büszi Kft-vel mint jogi képviseletet végző céggel maximálisan meg vagyok elégedve, teljes mértékben képviselték az érdekeimet. Bárkinek merem ajánlani hogy forduljon hozzájuk bizalommal.

thumb Sándor Rácz
2021-02-10

A BÜSZI Kft. munkatársával, Espár Violával egy sajnálatos baleset apropóján ismerkedtünk meg. Az egész folyamat lebonyolítása során empatikus hozzáállást tapasztaltunk. Az információáramlás mindvégig zökkenőmentesen működött. A káreseménytől a kárügy lezárásáig maximális profizmust tapasztaltunk, amely mindenre kiterjedt. A bizalom mindvégig töretlen maradt. Köszönjük, hogy végig mellettünk tudhattunk egy ilyen megbízható partnert. További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

thumb József Mágedli
2021-06-21

Egy elakadt biztosítási ügy kapcsán kerestem információkat a neten, honlapon keresztül küldtem nekik megkeresést, ismertetve az ügyemet. Másnap visszahívtak és részletes szakmai tájékoztatást kaptam.

thumb Akos Piltmann
2022-04-20

Írásos megkeresésemre gyorsan reagáltak. Egyértelmű információkat és tanácsokat kaptam kárügyem további menetével kapcsolatban.

thumb Korfanti Barnabás
2021-10-01

Buszvezető leszálláskor odacsukta az egész testemet még 2019- nyarán a buszajtóhoz. Hatalmas ütés ért, melynek fájdalmas nyomait a mai napig érzem a testemen, a vállaimban, a csípőcsontokon. Segítség nélkül tovább ment a busz. Az orvosi vizsgálat alkalmával derült ki, hogy három bordám eltörött. Interneten kerestem segítséget és a címükre írt levelemre azonnal választ is kaptam a Büszi Kárszakértő Irodából. Profi módon kezelték a balesettel kapcsolatos panaszom, majd egy személyes találkozás alkalmával a keletkezett iratanyagokat a cégvezető Viola átnézte, tanácsot adott és legnagyobb meglepetésemre ellenszolgáltatás nélkül segitett az orvos által megállapított 8 napon túl gyógyuló sérülesem kártérítési igényének elindításaban. A cégvezető szavai erőt adtak, megnyugtató és bíztató volt minden mondata, akinek maximális tisztelettel tartozom a kedvességéért, aki hatalmas szakmai tudással, tapasztalattal rendelkezik, akinek hálasan köszönöm a munkáját és jószívvel ajánlom minden bajba jutott sorstársamnak. Keressétek bátran a Büszi Kárszakértő Irodát.

thumb mari sipos
2021-11-15

Rendkívül segítőkészek, kedvesek, gyorsak, profik, emberségesek! Ezúton is köszönöm a rengeteg és óriási segítséget, amit kaptam az ügyem intézése során. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

thumb Lilla Lugosi
2021-04-28

Végh Győző rendkívül segítőkész, illetve naprakész a kárrendezésben. Sajnálatos módon én csak azután vettem fel vele a kapcsolatot, hogy a biztosítóval nem tudtam dűlőre jutni. Azt javaslom mindenkinek, hogy tapasztalat híján egyből őket keresse fel a kárrendezés lebonyolításához, mert nagyon sok apró kis dolgon rengeteg pénztől el lehet esni. (Saját tapasztalat!) Ez mind elkerülhető, ha az ember vagy cég mögött egy ilyen szaktudással rendelkező profi csapat áll. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Győzőt, és a BÜSZI Kft. teljes csapatát!

thumb Hajdú Ábel
2021-03-26

Személyi és anyagi kárral járó motorbalesetemmel kapcsolatban kerestem meg a Büszi Kft.-t. Segítőkészen végigvezettek a teljes folyamaton és azt hiszem sokkal nagyobb mértékű kártérítést sikerült általuk kiharcolni, mint, amit egyedül elértem volna.

thumb Attila Decsi
2022-07-21

A kárszakértő nemcsak szakmailag adott hasznos, jó tanácsot, hanem jó pszichológus is volt. Köszönöm!

thumb Mónika Répa
2022-05-11

Ma két éve, hogy balesetet szenvedtem, eltörött a gerincem. Hosszú rehabilitáció várt rám, miközben intéztem a károkozó biztosítójával az ügyeket. A rehabilitációs költségeim és a jövedelemkiesésem megtérítését. Pontosan egy évig vártam türelemmel a kártérítésre, mondanom sem kell, sikertelenül. Egy ismerősöm javaslatára kerestem fel a BÜSZI Kft-t, akik azonnal a segítségemre siettek, áttekintették az iratanyagomat, és profi módon segítették a biztosítóval folytatott kárrendezést. Nyolc hónap múlva kifizették a kárigényemet, többet, mint eredetileg kértem. Hálás szívvel gondolok mindarra a segítségre, amit az irodától, Violától kaptam. Igazi profizmust az ügykezelésben, gyorsaságot, körültekintést, realis kárigény megfogalmazását. Emberséget, együttérzést, támogatást. Ezúton is nagyon szépen köszönöm! Szeretettel ajánlom a BÜSZI Kft-t azoknak a sorstársaimnak, akik vétlen módon balesetet szenvedtek. Hihetünk magunkban, de be kell látni, ez is egy szakma, s érdemes az ügyek intézését profikra bízni. S ők azok! Köszönöm szépen mégegyszer!

thumb Edit Bertalan
2021-09-13

Hosszú ideje húzódó káreseményem miatt kértem segítségüket, amelyet rövid idő alatt sikerült megoldaniuk. Korrekt ügyintézés - tájékoztatás

thumb Sándor Polgár
2021-05-19

Szarvas kárral kapcsolatos ügyemet intézték a biztosítómmal,mivel az én terhemre kifizették jogtalanul a másik autó "kárát",mivel az állat átrepült a szemközti sávba egy autó elé. A biztosító meg akarta emelni a bonus malus fokozatomat.Sikeresen vissza állíttatták!!?

thumb Péter Smolár
2021-07-15

Biztosítási ügyemben, levelemben leírtak kellő tanulmányozása, és értelmezése után, megkeresésükkor alapos, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, a további kapcsolattartás lehetőségével. Bárkinek ajánlható, korrekt partner.

thumb László Hlaváthy
2021-10-29

Gyors és korrekt hozzáállás, ügyintézés. Csak ajánlani tudom, akinek ilyen gondja lett! ?

thumb Zoltán Kovács
2021-07-27

Egy autó totálkár ügyében kerestem meg az Irodát. Korrekt, gyors válaszadás, segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek jószívvel!

thumb Lajos Eck
2021-10-20

Vétlen félként szenvedtünk autóbalesetet. Az autónk gazdasági totálkáros lett, személyi sérülés is történt (szerencsére nem volt nagyon súlyos egyik sem). Mindkét esetben a BÜSZI Kft. képviselt bennünket már az elejétől. Nagyon sok terhet vettek le a vállunkról azzal, hogy mindent intéztek és biztos vagyok benne, hogy nélkülük nem kaptunk volna ekkora kártérítést. Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, de azért remélem, hogy soha többet nem lesz szükségem a munkájukra!

thumb Henriette Benyovszkiné Elek
2021-06-28

A honlapjukon keresztül vettem fel velük a kapcsolatot, miután a biztosító több hónapos huzavona után totálkárra vette az autómat. Azonnal - még aznap! - visszahívtak telefonon és részletes iránymutatást adtak. Azóta számtalan e-mail és telefonváltás történt, valamint személyes találkozóra is sor került. Külön kiemelném Espár Viola felbecsülhetetlen segítségét és támogatását! Őszintén és bátran ajánlom mindenkinek a BÜSZI Kft-t!

thumb Bellovics Judit
2023-03-16

Céges kisteherautónkat vétlenül totálkárosra törték még 2019 decemberében...a biztosítók ide-oda tologatták a papírokat, random fizettek valamilyen összegeket "kártérítés" címszóval, részletezés nélkül. Közel 2 év elteltével még mindig úgy éreztük, hogy nem teljes körű a kár rendezése, és ekkor a BÜSZi-hez fordultam. Az ő közreműködésükkel további mintegy 7-8 hónap alatt sikerült a közel fél millió forintos hátralékot bevasalni a biztosítótól. Köszönjük! Faktum Bútor Kft

thumb Vas Árpád
2022-05-13

Kárrendezési üggyel kapcsolatban kerestem fel a Céget. Végh Győző úrtól minden szükséges információt és tájékoztatást megkaptam, ezúton is hálásan köszönöm a segítségét. A legjobb szívvel ajánlom Mindenkinek!

thumb Nóra Varga
2021-07-28

Tisztelt Végh Győző urat egy külföldi ügyel kapcsolatban kerestem meg, szaktudása segítőkészsége példa értékű, meleg szívvel ajánlom minden kedves embernek,akik kárrendezési ügyekben profi segítséget keresnek!

thumb Kiss Alex
2021-06-15