Újabb rendőrautókba szerelnek autós kamerákat

Önkormányzatok támogatásával az intézkedéseket rögzítő autós kamerákat szereltek a csongrádi rendőrkapitányság szolgálati járműveibe, később más városokban is ilyen eszközök kerülnek a járőrautókba.

Újabb rendőrautókba szerelnek kamerákat. A rendőrök az eszközökkel bűncselekményeket, szabálysértéseket és a rendőri intézkedések jogszerűségét is dokumentálni tudják.
Újabb rendőrautókba szerelnek kamerákat. ( MTI fotó: Kelemen Zoltán Gergely )

Csongrád, Felgyő, Csanytelek és Tömörkény önkormányzata közösen kilenc gépkocsiba szerelhető autóskamerát vásárolt a csongrádi rendőrkapitányságnak. A Tisza-parti város mellett Hódmezővásárhelyen 5 kamera kezdheti meg szolgálatát a napokban. A tervek szerint hamarosan Makón és Szegeden is kamerákkal látják el a szolgálati gépjárműveket.

A rendőrök az eszközökkel bűncselekményeket, szabálysértéseket és a rendőri intézkedések jogszerűségét is dokumentálni tudják. A felvételek valamennyi eljárásban felhasználhatók, így bűnüldözési és bűnmegelőzési célból is hasznosak.
Forrás: auto2


Autókárbejelentés - Kárrendezési iroda

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *