SzülinApp néven ingyenes letöltést kínál az iGO

Tizedik születésnapját ünnepli a magyar NNG cég, akiket legjobban a híres iGO navigációs programjukról ismerhetünk. A cég egy kis lakásból indult maréknyi fejlesztővel, ma pedig már több száz főt tudnak foglalkoztatni. A 10. jubileumi évfordulót megünnepelve az iGO SzülinApp névre keresztelt navigációs mobil alkalmazását most 10 napig ingyenesen tölthetjük le.

iGOSzülinAppAz iGO-t felhasználóbarát felülete, és kielégítő minőségű, változatos funkciói miatt kedvelik az autósok. Alapból nem ingyenes programról beszélünk, mégis aki igazán jó navigációs alkalmazást szeretne a mobilján tudni, amire biztonsággal lehet is támaszkodni, az nem fogja megbánni a kiadott pénzt.

Az alkalmazás az évforduló alkalmából a SzülinApp nevet kapta, ha tehát keresnénk, így találhatjuk meg az IOS, vagy androidos mobiljainkra. A programban benne lesznek az alapvető navigációs funkciók, útvonal variációk, parkolási segítség, újratervező mód is. Az iGO használata nem igényel adatforgalmat, így nem fogyasztja sem a pénzünket, sem az akkumulátor feszültségünket.

Születésnapi ajándékként 2015.04.20-29. között Android és IOS mobilunkra 10 napig ingyenesen letölthető a teljes nacigációs verzió, majd azt követően is díjmentesen frissül a program! Köszönjük iGO!


Nem fizet a biztosító? Káresemény érte? Mielőtt a biztosítójába menne, jöjjön be hozzánk! A legjobbat hozzuk ki a legrosszabból!


 


A szerzőről:

Végh Győző

Végh Győző

Magánszemélyek és vállalkozások biztosítási igényeinek korrekt kiszolgálásával több évtizede foglalkozom. Az utóbbi években egyre többször tapasztaltam, hogy a biztosítók nem minden esetben fizetik ki az ügyfelek jogos kárigényét. Írásaink által is igyekszünk segítséget nyújtani a biztosítás és a kárrendezés útvesztőiben, ha bekövetkezik a káresemény, a károsult minél magasabb kártérítést kaphasson. Cikkeinket ügyvéd, biztosítási szakjogász, gépjármű műszaki igazságügyi szakértő kollégáim is ellenőrzik. Balesetmentes közlekedést, – ha bekövetkezik a baleset – magas kártérítést kívánok.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *