Legfrissebb traffipax „menetrend” 2015. szeptember – A tanévkezdéssel nő a balesetveszély!

Szeptemberben elkezdődik az iskolai tanítás, így a nyári időszakhoz képest a reggeli órákban több gyermek közlekedik a közutakon. A baleseti statisztikák szerint a tanévkezdéskor a gyermekek nagyobb eséllyel válnak baleset részesévé, ezért – a korábbi évek gyakorlata szerint – az iskolák környékén (is) fokozott rendőri jelenlét várható.

A baleseti statisztikák szerint a gyalogos gázolások és gyalogos balesetek fő okai a tiltott helyen és a tilos jelzésen való áthaladás. Sok baleset adódik abból, hogy a gyerekek álló járművek mögül kellő körültekintés nélkül próbálnak átkelni az úttesten. Baleseti veszély reggel 7-8 óra között és délután 16-17 óra között a legnagyobb. Javasoljuk, hogy a sokszor személyi sérüléssel járó balesetek elkerülése érdekében a szülők készítsék fel gyermekeiket a közúti közlekedés szabályaira, és veszélyeire.

Gyorshajtási bírságok összegei
Gyorshajtási bírságok

Legfrissebb traffipax menetrend, tervezett sebességmérések 2015. szeptember.

Tudta?

Az ORFK megbízásából „Rutin” néven fejlesztettek egy Android mobil alkalmazást, mellyel a közúti balesetekről és forgalmi változásokról értesülhet… A Rutin Android mobil alkalmazás letöltése ingyenes. Mivel a „Rutin” alkalmazás iOS mobilra még nem elérhető, és az Apple tulajdonosoknak is szeretnénk kedveskedni, ezért részükre a Speedometer sebességmérő alkalmazás letöltését ajánlunk…

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *