Itt a traffipax, hol a traffipax?

A rendőrség korábban közzétett egy felhívást, hogy az állampolgárok szerint hol kellene sebesség-ellenőrzéseket végezni. A felhívásra sok-sok javaslat érkezett. Íme a lista, hogy a lakosság hol látná szívesen a VÉDA névre keresztelt 160 db új traffipaxot.
A közlekedésbiztonsági akcióra 2015. 04.16. 06:00 és 04.17. 06:00 közötti időpontban  kerül sor.

itt a traffipax, hol a traffipaxAz új sebességmérő eszközök nem csak a gyorshajtást, hanem a záróvonal átlépést, biztonsági öv használatának elmulasztását, a piros jelzésen történő áthajtást, valamint a körözés alatt lévő járműveket is képesek figyelni és rögzíteni.

A havonta frissülő megyénként letölthető traffipax listát itt tekinthetik meg a kedves olvasók, írja a police.hu.

Mindenkit ösztönzünk arra, hogy tartsa be a közlekedési szabályokat, mert ezzel is csökkenti a személyi sérüléssel járó közúti baleset bekövetkeztének esélyét!

A VÉDA rendszerről bővebb információt korábbi cikkünkben is olvashat.


Nem fizet a biztosító? Káresemény érte? Mielőtt a biztosítójába menne, jöjjön be hozzánk! A legjobbat hozzuk ki a legrosszabból!


 

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *