Ismét razzia az utakon!

látni és látszani razzia az utakonAz ORFK által ismételten megszervezett „Látni  és látszani” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében csütörtöktől sorozatos közúti ellenőrzésekre számíthatunk. Az ősz beköszöntével a közlekedési feltételek romlanak, a gépjármű balesetek veszélye megnő, a személyi sérülések megelőzése érdekében fokozott figyelemmel kell közlekednünk. Nemcsak járműveinket kell felkészíteni az őszi téli üzemmódra, hanem a járművezető látását is évente ellenőrizni kell. Ehhez nyújtanak díjmentes segítséget az ország több pontján az optikai szaküzletek munkatársai és az optometristák. 2014.11.15-ig több optikai szaküzletben a szemvizsgálat díjmentes és a szemüveg lencse árából 50%-os árengedményt adnak. Saját és utastársai biztonsága érdekében használja ki ezt a lehetőséget!

A biztosító(k) által felajánlott kártérítési összegnél magasabb kártérítést, sok esetben annak többszörösét intézzük Önnek!

Kárrendezési iroda 728 - 90- 009-5

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *