Fuvarozó partnereinknek, leendő partnereinknek, magánszemélyeknek ! Hatékony kárügyintézés!

Az alábbiakban láthatnak egy videót, melyben a leleményes rakodók egy kamiont pakolnak meg. Szerencsére sem a járműben sem a rakományban nem történt káresemény és személyi sérülés sem következett be. Vajon a munkavédelmi előírásoknak megfelel ez a rakodási mód?

Hatékony kárrendezés fuvarozóknak


Belföldi és nemzetközi kárrendezői tevékenységünket több mint 25 éve folytatjuk, ennek köszönhetően ezidáig több mint 300 fuvarozó vállalkozással kötöttünk exkluzív együttműködési megállapodást.

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy fuvarozó vállalkozás legnagyobb „réme” az u.n. „kocsi kiesés”, amikor egy nem várt műszaki hiba, vagy baleset miatt az előre betervezett fuvart azonnal át kell szervezni, mert fenyegeti a szállítási késedelem miatti kötbér, illetve a fuvaroztató későbbi megrendeléseinek elvesztése is.

A másik „rém”, a bekövetkezett káresemény miatti időrabló biztosítói és javítói procedúra, mely tapasztalatunk szerint  egy jelentős elmaradt haszonnal járó veszteséget eredményez a kiélezett gazdasági környezetben egymással versengő fuvarozó vállalkozásoknak.

Bel-és külföldön elszenvedett baleset, káresemény bekövetkezte esetén hathatós és rendkívül eredményes kárügyintézést, kárrendezési módot, gépjármű kárszakértői, igazságügyi műszaki szakértői és jogi képviseletet nyújtani fuvarozó vállalkozásának. Különösen igaz ez azon esetekben, amikor a baleset külföldön történt és a károkozó is külföldi rendszámú jármű.

Nemzetközi kárrendezés - Kárrendezési iroda
Fuvarozó partnereink, leendő partnereink és magánszemélyek!

A teljesség igénye nélkül néhány előny, illetve exkluzív szolgáltatás, amennyiben a hazai biztosítónál történő kárbejelentés előtt konzultálnak velünk és a későbbiekben irodánkat bízzák meg a kárügyintézéssel, kárfelméréssel és jogi képviselettel:

 • soron kívüli kárfelmérés, gépjármű szemle (elsősorban külföldi baleset és külföldi károkozó esetén)
 • ezt követően azonnal megkezdhető a javítás (fuvarozó partnerek saját javító bázisán is)
 • igyekszünk a károkat relatív gyorsan kifizettetni a biztosítókkal (ebben egyedi nyilvántartási rendszerünk is sokat segít)
 • igazságügyi műszaki gépjármű szakértő által készített pontos javítási kalkulációk
 • gépjármű károknál az u.n. avultatás „problémájával” is eredményesen foglalkozunk
 • casco kárrendezésben is segítünk
 • tevékenységünkbe illeszkedik a CMR, szállítmány u.n. rakománykárok rendezése is
 • személyi sérülések kárügyintézése
 • vagyoni és nem vagyoni károk, elmaradt haszon, u.n. „kocsikiesés” követelés érvényesítése
 • sérelemdíj és sok egyéb jogcímen érvényesíthető kárigény
 • biztosítási szakjogász általi jogi képviselet
 • kollégáink összesen több mint 80 év! kárrendezői, nemzetközi kárrendezői szakmai tapasztalattal rendelkeznek
 • üzemi baleseti kárigények, egyéb káresemények

Sikerdíjas kárrendezés

Mivel sikerdíj alapon dolgozunk, így kárrendező irodánk abban érdekelt, hogy Ön minél előbb és a jogszabályoknak megfelelő lehető legmagasabb kártérítést kapja! Amennyiben nem érnénk el eredményt, Ön nem tartozik Nekünk semmivel. Ön a biztosító által kifizetett kártérítésből fizet nekünk sikerdíjat!

Nemzetközi és belföldi fuvarozó vállalkozásoknak

Amennyiben káresemény érte és magasabb kártérítést szeretne, keressen bennünket az Kapcsolat gombra kattintva!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Írd be a hiányzó számot! *