Személyi sérülés történt, a biztosító felajánlott kártérítése kevés.

A biztosítók gyakori törekvése, hogy személyi sérülés esetén is a károsult fogadja el a számára elsőként felajánlott kártérítési összeget. Ez többnyire jóval alacsonyabb összeg annál, mint amit tárgyalással, vagy akár bírósági úton a későbbiekben érvényesíteni lehet. A biztosítók számára a fizetendő kártérítés költség, igyekeznek hát ezt a költséget a lehető legalacsonyabbra leszorítani.

Ön személyi sérüléssel járó baleset esetén sem köteles elfogadni a biztosító által ajánlott alacsony összeget. Benyújthatja saját kárigényét, s ennek során már nem a biztosító mondja meg, hogy mennyit ajánl, hanem Ön fejti ki, hogy mennyire tart igényt. A biztosítónak ebben az esetben két választása van: vagy elfogadja az Ön által igényelt összeget, vagy (ez a gyakoribb) vitatják azt. Ebben az esetben viszont már a biztosítónak igazolnia is kell a saját állítását. Tényekkel kell alátámasztaniuk, hogy miért az alacsonyabb baleseti kártérítési összeget tartják elfogadhatónak, miért nem tartják megfelelőnek az Ön által megjelölt kártérítést.

Kárrendezési irodánk szakértő segítséget nyújt abban, hogy Ön balesettel összefüggő kárigényét megalapozottan, megfelelő dokumentumokkal alátámasztva nyújtsa be. Egy jól megalapozott és szakértő módon előkészített kárigény benyújtásával Ön lényegesen nagyobb összegű kártérítéshez juthat hozzá, mintha egyszerűen elfogadná a biztosító által felajánlott összegű egyezséget.

Segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb baleseti kártérítés összegéhez!

Személyi sérülés történt, a biztosító felajánlott kártérítése kevés.
4.9 (97.14%) 7 szavazat
Tetszett? Oszd meg másokkal!Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *