Személyi sérülés

A személyi sérülésekkel egyidőben bekövetkezett gépjárműkárok ügyintézését díjmentesen végezzük
A súlyos személyi sérülésekkel egyidőben bekövetkezett gépjárműkárok ügyintézését díjmentesen végezzük

Ha egy autó összetörik, bármilyen nagy is a kár, az kijavítható, cserélhető. Az emberi élet és egészség viszont pótolhatatlan. Amikor egy balesetben személyi sérülés történik, akkor döbben rá igazán az ember, hogy a bajban milyen kiszolgáltatottá válik. Gondoljon csak bele: még egy teljes mértékben gyógyuló csonttörés is fenekestül fel tudja fordítani az életünket. Micsoda sorscsapás lehet akkor egy maradandó egészségromlást, rokkantságot okozó közúti baleset.

A személyi sérülés, esetleg baleseti halál okozta fájdalmat és veszteséget nem enyhíthetjük. Segíthetünk azonban anyagilag átvészelni a kritikus időszakokat.

Kártérítési igények személyi sérüléses balesetek után

Ha Ön vagy hozzátartozója személyi sérüléssel, rosszabb esetben halállal járó baleset elszenvedője, akkor a gépjármű-felelősségbiztosítás alapján több különböző kárigényt is érvényesíteni tud. Elérhető

  • külföldi baleseteknél fájdalomdíj
  • belföldi károknál nem vagyoni kártérítés, sérelemdíj
  • egyéb költségek térítése
  • költség és jövedelempótló járadékigények
  • egyéb kártérítési igények

Az ezeken alapuló kártérítési igények teljes skáláját érvényesíthetjük.

Kárrendezési szakértő nélkül ne tárgyaljon a biztosítóval

A személyi sérüléssel járó baleseti kártérítési igények összeállítása komoly szakértelmet igényel. Magasabb kártérítést kaphat, hívja irodánkat!
A személyi sérüléssel járó baleseti kártérítési igények összeállítása komoly szakértelmet igényel.

A személyi sérüléses balesetek kárrendezése sokrétű és speciális ismereteket igényel. A kár bejelentőjének ismernie kell a jogi, adózási, társadalombiztosítási szabályokat is. Mindezt akár külföldön is, egy idegen ország jogrendszerében, ha a baleset Magyarországon kívül történt.

Cégünk, a BÜSZI Kft. kárrendezési irodája már több mint 20 éve segíti megbízóit a minél magasabb kártérítések kiharcolásában. Nagy gyakorlattal rendelkezünk a személyi sérüléssel is járó közúti balesetek kárigényeivel kapcsolatban is. Elsősorban peren kívüli megegyezésre törekszünk, amennyiben szükséges – saját jogi képviselőnk bevonásával – bírósági úton is képviseljük az Ön érdekeit.

Ön sem gondol minden lehetséges kártérítési formára

Ön talán alaposan körüljárta már a kártérítések témáját, s felkészült a szakértőkkel folytatott beszélgetésre. Mégis, úgy gondoljuk, hogy amikor majd az első találkozáskor leülünk beszélgetni, Önnek is tudunk meglepő dolgokat mondani. Biztosak vagyunk benne, hogy a személyi sérüléssel járó balesettel kapcsolatban is fel tudjuk hívni olyan kártérítésekre is a figyelmét, melyekre egyáltalán nem gondolt, talán nem is hallott róluk.

Nem csak a sérültnek járhat kártérítés

Személyi sérüléssel járó baleset esetén a kártérítés a sérültet illeti meg. Ha viszont halálos baleset történik, akkor a kártérítés valamennyi családtagot és közeli hozzátartozót megilletheti, akik az elhunyttal közelebbi kapcsolatot tartottak.

Súlyos személyi sérülés esetén a gépjármű kárrendezés ingyenes

Megbízás esetén előzetes költséget soha nem kérünk Öntől. Díjaink sikerdíjak, az elnyert kártérítéshez igazodnak.

Fontos, hogy a belföldi súlyos személyi sérüléshez kapcsolódó gépjárműkárok lebonyolítását teljesen ingyen végezzük! Ezt még akkor is így vállaljuk, ha gépjármű szakértői közreműködésre van szükség.

Mit tegyen Ön a kárrendezés elindításához?

Ön megbízza irodánkat, hogy személyi sérüléssel összefüggő kárigényét a közúti baleset bekövetkezésének helye szerinti ország kárrendezési gyakorlata szerint rendezzük.

Már egy előzetes beszélgetés során is ki tudjuk deríteni, hogy személyi sérüléssel járó baleset esetén jár-e Önnek magasabb összegű kárkifizetés, mint amit a biztosítója eddig ajánlott.

Személyi sérülés esetén segítünk hozzájutni az elérhető

legmagasabb kártérítési összegekhez!

Személyi sérülés
4.86 (97.14%) 7 szavazat

Ha tetszett, oszd meg: